Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 77 of 77

Thread: Receptiile mele pe arc

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Default Hispasat 30W-5/6 @ 30° W

Am testat din nou antena de 0,90 cm la 30,0 Vest pe o vreme bună. Constat că frecvențele cu symbol rate-uri mici din banda superioară încă le pot închide, dar pot asculta de asemenea streamurile de IP Radio în banda superioară, dar și Radio Orbit 1000 pe 11695 V, sr.185.
    Dar mai bine postez spectrul obținut pe toată banda Ku la 30,0 Vest pe ambele polarități cu antena de 0,90 cm, folosind lnb Inverto BU și placa tbs6983.

satelescu

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Default Express-AT2 @ 56° E

În aceste zile se fac teste la 56.0E pe Express-AT2 după ce AT1 a încetat să mai transmită.Sunt active vreo opt frecvențe, dar în zona mea și cu lnb Linear pe un satelit (cu pol circular) reușesc deocamdată să detectez cinci, în special în polaritatea verticală/dreaptă.
    Observ că semnalul pe acest AT2 este mai slab decât precedentul AT. Desigur că testele cu un lnb liniar nu sunt cele mai relevante, însă pe AT1 aveam semnal util pe toți transponderii indiferent de polaritate.
    Deocamdată, semnalizez prezența unor transponderi activi.
    Este recomandabilă utilizarea unui lnb circular. Cei din partea de est a țării au șansă să-i recepționeze mai bine.
    Iata ce semnal si transponderi am captat la testele de ieri si azi, majoritatea cu semnal la limita:

satelescu

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456