25

Dislikes:
0
-
Receptiile mele pe arc
Deschid acest thread personalizat, fiindcă multe recepții satelitare pe care le fac pe arc nu se încadrează in nici un topic deschis pe acest forum. Din cauza asta, m-am simțit ca in patul lui Procust. Pe linga acest motiv,mai sint altele, desigur ca si timpul,care m-a retinut sa postez multele receptii de pe arc pe care le-am facut de-a lungul timpului.
Spre deosebire de "povestea" de receptie a satelitiilor receptionati de mine cu antena de 1.50m, pe care am descris-o pe RDI acum citiva ani, cind am inceput metodic, cu fiecare pozitie, de la 100.5E la 53.0W, de asta data, voi fi mai haotic, adica voi posta de toate si fara sa urmez o ordine a pozitiilor pe arc asa cum sint listate pe siturilor de profil. Daca vreti, va fi un fel de caleidoscop satelitar. Nu o sa fac prea multe comentarii, ci voi lasa,sper, ca pozele sa fie destul de elocvente incit cei interesati sa inteleaga ce postez.
Trebuie sa spun de pe acum ca nu sint interesat sa postez programe tv/radio. Ma adresez in special pasionatilor de receptii interesati de semnal si mai putin altor categorii de useri.
Pe scurt, definesc acest thread ca un blog gazduit pe un forum.
Sper ca D-l Zildan, adminul forumului, sa accepte propunerea mea. Daca nu, atunci nu-i nicio suparare.
Chinasat 12 - 87.5° E

satelescu