Simonis catre Ciolacu „Îți amintești când ne spuneai să nu îi dăm voturi lui Simion? Să știi că toți i-am dat”
Cititi mai sus ca am scris de asta acum o luna de zile!
Simonis catre Ciolacu „Îți amintești când ne spuneai să nu îi dăm voturi lui Simion? Să știi că toți i-am dat”
Cititi mai sus ca am scris de asta acum o luna de zile!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
"Profetul" este inca pe cai mari ! Daca nu scot o dovada.... am belit-o !![]()
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Sunt dovezi! Am incredere in Presedinte, impreuna cu „noul” guvern!
La cecereu! Nu trebuie sa vezi, doar sa crezi.
Dovezile sunt in ceruri, si ale falsului profet si ale celorlalti.
Crede fiecare ce vrea!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Unde ai văzut tu biserica?
A spus cineva ceva despre biserica?
Vrei sa schimbi subiectul?
Îți urez o zi bună și să faci un pol de opinie care sa ajute Romania și nu sa faci un pol de opinie care să susțină o șleahta de hoți și mafioți care devalizează Romania.
Tu vorbești despre dezastru din țară dar spui ca vinovați sunt cei din pesede și ai dreptate , dar omiți să spui cu subiect și predicat că în aceiași măsură sunt vinovați și liberalii care fac coaliție cu pesede și cu ungurii de la udemere care au dus tara spre o țară bananiera unde se dau lovituri de stat și unde statul de drept nu există.
Votați coaliția salvatoare PSD PNL UDMR și chiar USR!
Ura am aflat de ce merge Romania prost.
Din cauză că preoții iau bani de la stat .
Defapt unii nu suportă popii că mai spun și lucrurilor pe nume și deranjează sistemul.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
E cel plătit de rușii să ajungă președinte, e cel care dă lovituri de stat cu ajutorul legionarilor.
Din partea mea poate să fie și ofițer DIE, SIE , mason sau orice altceva , poate fi și simplu funcționar, atât timp cât face ordine în sistemul romanesc are admirația mea .
Cât despre alți politicieni ajunși în fruntea statului, chiar dacă sunt agenți străini pentru alte state nu suflam o vorbă că sunt ai partidului nostru sau al coaliției noastre de la putere .
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"