Results 1 to 15 of 151

Thread: Falsul Profet, primarii P$D si Romanii!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

"opinii si idealuri" cred ca le avem toti e normal , natural .mai ales la 20 , 30, 40 de ani apoi te saturi de vrajeala si te gindesti cum era sa fi tinar si cum ajungi la pensie .Si eu credeam ca se va schimba romanica dar ce sa vezi dupa 35 de ani de la revolutie se vb de mama rusia etc etc.O RUSINE.Politica din ultimi 30 a creat o prapastie intre zone ,ma refer la vest sau est sau sud o diferenza de mentalitate .Ce a fost mai bun a plecat din ro ca sint soferi sau cur:e sau ing,cum zicea Basescu. Cred ca tineri di ziua de azi au alte valori sau idealuri, bune sau rele ?fara o educatie adecvata din partea familiei sau a scoli am ajuns aici ,nu se poatre trai doar cu X,Tictoc etc mai tre si o carte .timpul ne va demonstra cine are dreptate.Dar pina atunci cineva tre sa lucre pt copiii nostri ....SPER ca nu am suparat pe nimeni....de vina berea de TM.PACE

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Georgescu este cel nedorit de sistem.
    Cel care când a spus că programul lui apă , hrană, energie se bazează pe renegocierea contractelor și redevențelor puse pe resursele României a fost oprit de la ocupa postul de președinte.
    După cum am spus totul se învârte în jurul banilor care nu au culoare politică.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Cel care când a spus că programul lui apă , hrană, energie se bazează pe renegocierea contractelor și redevențelor puse pe resursele României a fost oprit de la ocupa postul de președinte.
    Gurile rele spun ca programul apa/ hrana/ energie e furaciune de la Ilan Sor. Ilan Sor, patriot roman de-al nostru dar nu de origine daca, sa fim intelesi.

Renegocierea contractelor? Modelul rusesc banuiesc, numai lapte si miere! Nu conteaza, important e sa ne luam tara "inapoi" si o dam mai departe (cui "trebuie").

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:12 ----------

Quote Originally Posted by essco View Post
    N-ai inteles nimic. Asa-i cand sursele tale de informatii sunt Facebook si Realitatea.
    Ar mai fi si Romania TV, dar este loc pentru toata lumea. De unde vrei sa-si ia informatiile? Doar nu de la ... exemplu:

UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

20 IANUARIE!
    tic-tac, tic-tac...
    Il astept pe sefu' Musk sa vad cum vaneaza soroshpanezi!

Cu cat loviti mai tare, cu atat se ridica mai mult.
    Poate fi orice, dar in primul rand, e un simbol.
    Si nu conteaza daca nu-l lasa sa candideze, va fi altcineva acolo si oricum cacarau nu-i face fata.
    Nimeni nu-i face fata, atat de mare e ura romanilor fata de ciuma rosie si holera galbena, niste haite de mafioti tradatori.
    Numai unii au dreptul sa tradeze, ca ei o fac in directia buna, nu?
    Tradarea e tradare, oricum ai lua-o! Nu conteaza pentru cine tradezi.
    Despre dubla masura, nimic, nimic?
    Adica eu pot minti, insela, fura, uzurpa etc ca o fac intr-un scop nobil, pentru propasirea democratiei (ca astea-s valorile ei) dar tu nu ai voie, ca e infractiune. Bravo!
    Toti sunt cu democratia pe buze, dar stiu ce inseamna? De unde vine cuvantul?

PS dar cine e cacarau?
    Cred ca trebuie sa deschid un topic sa vedem cine e cacarau si ce-a facut el, mai ales in 2014.
    Nu trebuie prezentati toti candidatii??
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru