Am vazut cum e cu pnl si psd. Vreau sa vad si cu altii cum e.
Am vazut cum e cu pnl si psd. Vreau sa vad si cu altii cum e.
De cand a aparut USR-ul, am votat cu ei si nu vad nici un motiv sa votez acum altceva. PSD, PNL, AUR doar un mare NU.
Practic PNL nu mai exista, este o adunatura de oportunisti si corupti, mimeaza opozitia dar obedienti cu ciuma rosie. Au furat numele unui partid istoric. Posibil sa aiba soarta PNT-ul
Alegerile, ar trebui sa fie o forma de evaluare. Daca, d.p.d.v. al poporului roman, ai performat = vei fi recompensat.
Daca nu, vei fi pedepsit.
Partidul comasat roman, in afara pomenilor (ca asa face psd) a lucrat in interes majoritar strain.
PN(D)Leprele sunt numai pentru ei si pentru straini, poporului o clanta!
PSD la fel, doar ca mai arunca un oscior si amaratilor.
Din pacate, poporul asta rabda mult!
Eu sper sa-si aminteasca ce a facut holera galbena macar in ultimii 4 ani de guvernare.
DE ex. Cum a liberalizat pretul la energie cu un an inaintea termenului stabilit cu UE. Si ce efect a avut.
Si atatea altele...
Trebuie votat cu unii care sa si obtina ceva pentru concesiile pe care le fac.
Javrele astea se arunca in genunchi instant, nici macar nu-i zic aluia sa si-o dea cu nutella.
P.S. Am donat un Patriot, acum cica cumparam altul. BRAVO!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Unii din voi nu spun cu cine voteaza, spun doar cu cine nu voteaza vad!
Patriotu va fi cumparat din donatiii ale altor state si bine am facut ca l-am donat!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
in zona in care sint eu marea majoritate vor face vot nul , cel putin asa zic ei . eu ma duc la vot si o sa scriu mu** psd ...vot nul. Cu cine sa votezi ? ...am fost mai atent la ce au vb despre programe de viitor si ce sa vezi nimic sau vrajeala ,am o anumita virsta si peste un pic ar trebui sa ma intorc in tara dar nu cred . pina cind in un spital din tm are o asistenta la 2 etaje (Victor Babes), am fost operat aici in un spital de stat (IT) si am fost tratat cu respect si controlat la 2 ore de asistente sau doctori, nu cred ca se vor intoarce in tara multe persoane . Sa nu vb de educatie etc.Cu parere de rau dar asa vad eu . Politicieni din ro sint inca in zona vrajeli , abureli....
Unii nu sunt hotariti, unii nu vor. Era mai bun un poll, zic eu!
...si din donatii. Acu, daca o fi bine sau nu ramine de vazut.
---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 17:49 ----------
Sumt pe barosaneala, nu-i vaita! Salarii babane, pensii speciale, tot felul de sporuri si de avantaje fara sa produca nimic absolut. Basca furaciuni cit cuprinde (pzd). Unii mai putin e adevarat (pnl)! Totul se intimpla pe spinarea celor care mai muncesc ceva in tara si culmea, ce sa vezi? îi mai si voteaza.
Oare unii mai putin? Un general plagiator lingusitor, lipsit de fair-play, un vicepresedinte cu rolex coclit, traseisti, diversi corupti si baroni locali, seful suprem un uselist produs de varan, mereu impotriva vocilor independente, incapabil de dialog, groparul justitiei, al educatiei si al tuturor sperantelor puse in el acum un deceniu. Chiar mai vinovati decat ciumatii rosii, de la ei nici nu aveam asteptari dar galbenii ne-au scuipat cu dispret in cap. Nu mai merita voturile noastre, si-au batut destul joc de credulitatea noastra.
Repet, eu votez USR. Asa cum am facut de fiecare data de cand a aparut partidul.
ca fost capsunar m-a durut ce-a spus Ciolacu asa ca am ales sa-i platesc cu varf indesat
in alta ordine de idei am votat cu USR si sper sa se schimbe in bine