Da biserica de ce își bagă nasu în politică ?
Popii ia bani de la stat, și ei trăiesc tot pe spinarea românilor.
Da biserica de ce își bagă nasu în politică ?
Popii ia bani de la stat, și ei trăiesc tot pe spinarea românilor.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Georgescu e legendat de biserică.
Preoții au dus enoriașii încolonați la vot!
Esența e alta, existența haur sosoaca și alți distruși, tine în viață coaliția de guvernare.
Asta e singura lor contribuție reală la politica, dacă nu ar exista, s-ar reforma partidele politice !
Apropo sunt câțiva pe starada în București, 1-5% din aia de am fost pe 10 august !!!!
Văd ca e plin pe aci de antiamericani care se închină la Trump.
Să nu ne kkm pe noi, ăștia de visează la vrabia de pe gard rusa vopsită tricolor sunt antiamericani convinși de la buneii lor!
Mai e un mic procent de proruși.
Și e clar ca majoritatea sunt votanți PSD istoric!
Daca ajunge in turul 2 cu cacarau, nu am de ales!
Pai ala (Crin) ajuta copii saraci in satul in care era profesor, asta era nomenclaturist inainte de revolutie.
Ce e asa de greu sa alegi?
Portretul lui Crin Antonescu, de la profesor într-un sat izolat din Vaslui la candidat pentru Cotroceni: „Era drăguț și cam sărac”
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Orice nu este propus sau sustinut de pzd.
Azi la supermarket un excursionist suveranist, cu echipament de drumeție, vădit agitat, își alesese un obiect și când ajunge la casa începe să țipe ca mușcat de șarpe “unde e casiera, ce, fac eu munca voastră !! huaaa!”
Îi zic calm, “nu ești obligat să cumperi”.
În marea-ai inteligență da cu obiectul pe jos și pleacă victorios, câștigase, era suveran!
Erau si casiere dar acolo era coada, zapacitu asta voia si fara coada si cu casiera!
Avea oare rost să îi explic imbecilului ca e prețul mai mic dacă o plătește singur?