Stitii vorba aceea - ALTA MARIE CU ACEEASI PALARIE
Eu nu voi vota cu nimeni , fiindca TOTI AU ACEEASI MENTALITATE
Pana sa fie alesi bat toba pe NEMULTUMIRILE POPORULUI , care practice NU VOR DISPAREA NICIODATA
Odata alesi VOR FACE 95% LA FEL CA PRECEDESORII , VOR FURA CAT POATE SI CUM POATE CU ACTE IN REGULA
Un roman cinstit daca ii moare familia de foame si e NEVOIT SA FURE , DUPA CE IL PRIND IL BAGA LA INCHISOARE CA ASA ZICE LEGEA
In schimb CLASA POLITICA CU FACULTATI PE BUNE SAU PE BANI , PANA II DOVEDESC CE AU DELAPIDAT SE PRESCRIE FAPTA
CCR-ul e politizat pana in maduva oaselor , JUSTITA E OARBA PENTRU ROMANUL DE RAND
Totusi imi place situatia din turul I , fiindca a DAT O PLAMA CLASEI POLITICE SI A BAGAT FRICA IN EI , CA VA IESI EXTREMISTI
Vorba aceea - TRAIM IN ROMANIA SI ASTA SPUNE TOT - din pacate despre noi
Avem MENTALITATE DE SCLAVI , fiindca din cei peste 2000 de ani de istorie propie , peste 1000 de ani am fost CONDUSI DE DIFERITE IMPERII SI DUPA 89 DE C.E
HALAL MENTALITATE , HALAL NATIE - ne meritam soarta
Cat timp stai zilnic cu ochii in tic-tac?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
N-am tic tac, nici insta, nici facebook, nimic. Deci, poate sa le inchida de mîine. Nu ma intereseaza.
Alegerile pentru presedinte si cele doua camere se vor anula si amina ori de cite ori este nevoie pina cistiga cine trebuie!
RAPIDIST PUR SINGE
Alegerile pentru presedinte si cele doua camere se vor anula si amina ori de cite ori este nevoie pina cistiga cine trebuie! - CORECT
Sau poate sa mai fie si o cacialma
A iesit un extremist in primul tur , stiind ca va face agitatie mare ca apoi sa aibe motiv pentru a il pune pe cei care il vroiau de fapt sa fie ales
Stii cum e...nu poti IMPUNE din prima pe cineva , cand constitutional ai dreptul de vot
Insa poti ''agita apele'' ca apoi sa ai motiv pentru a impune/allege de fapt aceea persoana/acele personae pe care le vroiai
”Până acum, Scorniceşti este singura localitate unde s-a descoperit această fraudă, ceea ce mă face să cred că este un grup organizat infracţional, pentru că nu s-a întâmplat într-o singură secţie, s-a întâmplat în mai multe secţii. Şi mai e o altă chestiune: nu s-a întâmplat cu un vot sau cu două voturi sau cu trei voturi, sunt 835 de voturi, adică aproximativ 20% din voturile valabil exprimate au fost mutate dintr-o parte în alta.
Nu ştiu de unde au fost luate, dar probabil se va afla mâine. Mâine vom face o plângere penală, după ce intrăm în posesia procesului verbal definitiv, vom face o plângere penală împotriva tuturor celor care au făcut aceste mârşăvii”, a declarat Gigel Ştirbu, lidierul PNL, conform Realitateanet.
Hotii striga hotii!
RAPIDIST PUR SINGE
Situatia de acum la alegeri imi aduce aminte de Caritas-ul anilor 90.
Si atunci a aparut o psihoza in masa care s-a dovedit o mare teapa.
Dupa ce s-a lamurit treaba nu stiau pe cine sa dea vina.
Asa va fi si acum, cand vor realiza ca au luat teapa o sa dea vina pe altii nu pe ei ca voteaza iluzii!
Intreb, cine este vinovat de ce se intimpla acum in Romania?
Mai bine nu va fi pentru nimeni, asta e sigur. Cat despre cauze, pai cand de 2 ani vorbim doar de avionul prezidențial și dam cu kkt, ce așteptăm sa se întâmple ?
Pentru cei tineri, vedeti ce a fost CARITAS.
cine ? poate noi tozi....pt mine e o mizerie ce se intimpla acum, ma intreb pt ce au murit in revolutie, credetima nu pot sa votez cu unu care zice apa nu e H2O e prea mult pt mine. sint deacord ca trebuie o schibare majora dar nu asa. coruptia la un nivel de neconceput , un ciolacu care se crede salvatorul romaniei un general care abia scoate 2 cuvinte (sa traiti), usr care bate campi, aur care a schimbat directia pe ultimi 100 metri, astia nu au inteles ca nu e vb de ei. Dumnezeu cu mila, baieti berea e baza si fugiti de acolo , ultimul stinge lumina ca altfel cine ramine invata limba rusa haraso....
Daca reusea sa iese in fata un candidat coerent economic si politic, eram cel mai fericit om din lume.
Nu imi pare rau ca pierde PSD puterea pe care o controleaza de la revolutie, sunt simpatizant PNL, si acolo au acaparat oportunistii partidul, sunt destul de realist sa realizez ca cei care sustin noul val nu au solutii si o sa cadem in cap.
Ma distez cand vad ca A3 e oripilata ca au folosit unii pe TT aceleasi tehnici marsave care le folosesc ei de 20 de ani!
Nu merg la biserica, cred in divinitate ca o compensatie a faptelor bune!
Sa ne ajute Dumnezeu!
Fii fericit! Avem doi candidati care sunt mult peste ce am avut pina acum. Chiar daca nu sunt perfecti. Nu o spun eu, ci majoritatea care au votat. Subliniez „au votat” nu „au furat”.
Hai la vot!
---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
La fel si la noi.Te asteptam!