Thanks Thanks:  3
Likes Likes:  16
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 24

Thread: Viin alejirili!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Am mai ales odata "raul cel mai mic" intre un extremist si un agent KgB sarac dar cinstit. Daca cel care care a chemat in 1989 armata sovietica "eliberatoare" sa ne scape de "teroristi" ar fi pierdut alegerile credeti ca lucrurile ar fi stat altfel in ziua de azi?
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Daca cel care a chemat armata sovietica "eliberatoare n-ar fi castigat alegerile din 1990, acelea din "duminca orbului", cu siguranta Romania ar fi fost cu cel putin 30 de ani mai avansata. Cam pe unde este astazi Islanda, Danemarca. In nici un caz n-ar fi fost la coada Europei, ultima pe lista " cu voia dumneavoastra" Dar iata, prin voia dumneavoastra, suntem la coada Europei

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Io cu cine votez fara sa-mi fie rusine?

Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by dingo31 View Post
    Daca cel care a chemat armata sovietica "eliberatoare n-ar fi castigat alegerile din 1990, acelea din "duminca orbului", cu siguranta Romania ar fi fost cu cel putin 30 de ani mai avansata. Cam pe unde este astazi Islanda, Danemarca. In nici un caz n-ar fi fost la coada Europei, ultima pe lista " cu voia dumneavoastra" Dar iata, prin voia dumneavoastra, suntem la coada Europei
    Pe la noi se zice Pasarea Mihai Viteazul adica visezi. realitatea e ca nu ai cu cine sa votezi.EU NU MERG LA VOT. ma intreb cum sa nascut AUR si Sosoaka ? sau Lolek si Bolek (Nicu si Marcel )salvatori romaniei care dau din pix salari la stat si pensi ,sa vedem cum vin platite datoriile ,Mircea G de la Natx care e cel mai nevinovat candidat ,restul e gargara pt mine.Ca sa merg la vot tre sa fac 65 km nu e o problema ...Dar merita? sa nu credeti ca afara merge mai bine . unde stau eu sint la putere comunisti moderni(EMILIA ROMAGNIA).Nu sint in stare sa faca nimic pt comunitate ,pot sa dau multe exemple ...VAI DE CAPUL NOSTRU....Prefer sa stau acasa si sa fac un gratar cu mici de la Imola si bere de TM....Problema e ca peste putin timp merg in pensie si unde ma voi duce? In ro sau afara .ca mine sint multi care nu stiu ce sa faca ,e mare pacat de tineretul care vrea sa plece din ro.Eu vad europa fara viitor. In rest traiasca vrajeala , manelele, troli si politica de doi bani. Resspect si bere de tm......

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

in 1989-1990 eram in armata la resita 01864AX si lumea vroia sa scape de ceausescu si atit...

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

4,29% ! Patru virgula douazecisinoua la suta ! Asta ar trebui sa ne dea de gandit. Este procentul obtinut de Ioan Ratiu in alegerile din 1990. Cum credeti voi ca exista speranta ? Cine crede...chiar glumeste sau,simplu,e naiv !
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by BRADU View Post
    EU NU MERG LA VOT.
    Atunci, ciocu mic. Lasa pe altii sa-ti decida soarta si traieste asa cum vor ei.

Ca sa merg la vot tre sa fac 65 km nu e o problema ...Dar merita?
    DA.

---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Cum credeti voi ca exista speranta ?
    Pentru ca intotdeauna moare ultima. Eu sunt naiv si mai cred!

Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Smile

Quote Originally Posted by mondo View Post
    Atunci, ciocu mic. Lasa pe altii sa-ti decida soarta si traieste asa cum vor ei.

DA.

---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

Pentru ca intotdeauna moare ultima. Eu sunt naiv si mai cred!
    O esti un pic cam dur , dar cei care au condus tara pina acum ce au demostrat al de psd ,usr ,pnl etc ? Nu sint pesimist dar nici naiv . acum 2 saptamini ciolacu se jura ca nu au sa fie taxe noi si azi ce spun la tv. sincer pt mine nu se schimba mult pt ca platesc taxe aici dar ma doare cind aud minciuni toata ziua.Atunci de ce sa merg la vot ca orcum nu stiu cu cine sa votez.in rest ce sa va spun ca aici marea majoritate voteaza cu aur.

cred ca am inteles ce vrei sa spui , sa merg la vot si sa pun stampila pe mai multi candidati . smechera mutare

Mentioned
    43 Post(s)

cred ca am inteles ce vrei sa spui , sa merg la vot si sa pun stampila pe mai multi candidati . smechera mutare
    Poate imi arati unde am scris eu asta. Am zis sa mergi la vot ca sa-ti exprimi parerea personala si astfel sa-i pedepsesti pe cei care te-au dezamagit pina acum.
    Dar, daca vi cu argumente de genul „orcum nu stiu cu cine sa votez” nu are rost sa mai dezbatem subiectul.
    Eu ma retrag.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Stateam la o coada imensa in 1990 sa votez cu Ratiu, erau primele alegeri la care aveam drept de vot.
    Am votat cu el, auzem oamenii de bine in jurul meu cu texte .... el nu a mancat salam cu soia!
    Azi e considerat sanatos sa mananci salam cu soia decat cu multa "slana" in el!

Acum o sa votez cu PNL!
    Am votat doar cu dreapta in trecatoarea mea viata!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Acum o sa votez cu PNL!
    Deci, inca 4 ani cu pzd!?