Thanks Thanks:  3
Likes Likes:  16
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 24

Thread: Viin alejirili!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Nu cred ca am fost condusi de prosti (poate cu exceptia lui Constantinescu). Ceilalti nu au fost prosti desi uneori au mimat-o. Dar ca sa para mai credibili, mai draga stolo! Au fost niste cabotini nemernici care ne-au dus de nas, pas cu pas! Imi vine groaza ca au permis unor stirpituri ca cei de la haur si de la dihania sosoaca sa aibe asemenea procentaj la electorale. Jorjica pe locul 3 si Dihania Iovanovici Soso pe 4! Incredibil!

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Aia cu avioanele e lucrare de presa. da prea bine si nu mai are nimeni nevoie de "fostul".
    Nu spun ca nu e asa dar credeti ca doar el "se plimba pe banii nostrii"?
    O sa se plimbe trompetele de la haiuristi sa injure UE si vor avea pensii speciale dupa ce va disparea vuvuzeaua, cum au cei din partidul Romania Mare care au fost in Parlamentul European, parca si Gigi Becali ?
    Apropo, am citit articole cum ca jiji si-ar fi platit luna de luna contributii la salariu de 50k euro si acum are pensie grasa de la amarati, astia ca noi, simpli contribuabili, eu nu cred asa ceva!
    Mai tineti minte ce facea Nigel Farage la brexit?
    Eurodeputatii englezi din parlamentul european plangeau majoritatea si distrusu ala jubila!
    Era doar o unealta care povestea seara la tv ca romanii emigranti in insula primesc 90% din ajutoarele care se distribuie.
    A cerut ambasada Romaniei punct de vedere de la cei care se ocupa de ajutoare si in final era ceva gen 3%
    Cam asa e si cu vuvuzelele.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Deci io cu cine votez?
    Cei de la Immortal m-au convins. All Shall Fall