Hello,
Eram curios daca se joaca careva cu asa ceva..
Mi-am luat si eu unul si am plecat la vanatoare de cuie/suruburi/conserve![]()
Dislikes: 0
Hello,
Eram curios daca se joaca careva cu asa ceva..
Mi-am luat si eu unul si am plecat la vanatoare de cuie/suruburi/conserve![]()
RSR Cache Blaster!
Ti-ai luat si autorizatie pentru el ? Altfel o faci pe pielea ta.
Nu are nevoie de hautorizație... mai ales dacă e vorba despre "cutii de conserve". Bine ai revenit!
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Normal ca am si autorizatie..si la detector si la pointer..
Partea proasta e site-ul lor de 2 bani unde sunt trecute site-urile ..nu sunt in stare sa puna coordonatele GPS...
Gasesti multe trecute de genul : 2 km vest de turla bisericii din satul cu salca...tre sa iau si o ruleta sa masor sa vad unde drac nu am voie![]()
RSR Cache Blaster!
[QUOTE=puidezmeu;289800]
Este o harta gen google maps online, cu coordonatele locatiei. Probabil ca stii de ea.
Se face zoom, ajungi la locatie, si cand treci cu maus-ul pe PC, s-au cu degetul pe telefon da si locatia si zona incercuita daca este in care sa nu intrii.
Harta online.
![]()
DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, TBS 5520, 5590, 5927.
De asta spuneam si eu mai sus..uite un exempl random:
Reper: Situl arheologic se află la nord-vest de localitatea Tormac şi la est de linia de curent actuală, la 4,7 km vest faţă de râul Pogăniş. La aproximativ 40 m vest de sit se observă o vale uşor adâncită, iar la nord-est de acesta se află o fermă.
in Romania GPS-ul inca nu a fost inventat..probabil dupa ce mor comunistii apare si la noi..pana atunci tinem nordul..
RSR Cache Blaster!
Atentie, nu va jucati cu focul.
Orice dector de metale ai in proprietate trebuie sa aiba autorizatie, ai 7 toate sapte au nevoie de autorizatie, inclusiv si Pinpoiterul cit e de mic.
In link aveti detaliat ce trebuie facut sa nu ai neplaceri.
DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, TBS 5520, 5590, 5927.
E bine ca iei treaba in serios, noi faceam caterinca, nu stiu daca si @puidezmeu !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...