Ti-ai luat si autorizatie pentru el ? Altfel o faci pe pielea ta.
Dislikes: 0
Hello,
Eram curios daca se joaca careva cu asa ceva..
Mi-am luat si eu unul si am plecat la vanatoare de cuie/suruburi/conserve![]()
RSR Cache Blaster!
Ti-ai luat si autorizatie pentru el ? Altfel o faci pe pielea ta.
Nu are nevoie de hautorizație... mai ales dacă e vorba despre "cutii de conserve". Bine ai revenit!
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Atentie, nu va jucati cu focul.
Orice dector de metale ai in proprietate trebuie sa aiba autorizatie, ai 7 toate sapte au nevoie de autorizatie, inclusiv si Pinpoiterul cit e de mic.
In link aveti detaliat ce trebuie facut sa nu ai neplaceri.
DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, TBS 5520, 5590, 5927.
E bine ca iei treaba in serios, noi faceam caterinca, nu stiu daca si @puidezmeu !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Normal ca am si autorizatie..si la detector si la pointer..
Partea proasta e site-ul lor de 2 bani unde sunt trecute site-urile ..nu sunt in stare sa puna coordonatele GPS...
Gasesti multe trecute de genul : 2 km vest de turla bisericii din satul cu salca...tre sa iau si o ruleta sa masor sa vad unde drac nu am voie![]()
RSR Cache Blaster!
[QUOTE=puidezmeu;289800]
Este o harta gen google maps online, cu coordonatele locatiei. Probabil ca stii de ea.
Se face zoom, ajungi la locatie, si cand treci cu maus-ul pe PC, s-au cu degetul pe telefon da si locatia si zona incercuita daca este in care sa nu intrii.
Harta online.
![]()
DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, TBS 5520, 5590, 5927.
De asta spuneam si eu mai sus..uite un exempl random:
Reper: Situl arheologic se află la nord-vest de localitatea Tormac şi la est de linia de curent actuală, la 4,7 km vest faţă de râul Pogăniş. La aproximativ 40 m vest de sit se observă o vale uşor adâncită, iar la nord-est de acesta se află o fermă.
in Romania GPS-ul inca nu a fost inventat..probabil dupa ce mor comunistii apare si la noi..pana atunci tinem nordul..
RSR Cache Blaster!