Sper sa fie versiunea sat, cea pe cablu din cate stiu exista.
Dislikes: 0
In ultimele 2 saptamani au aparut promo-uri despre un eveniment major la Digi 24 incepand cu ora 0 a zilei de 1 dec 2024.
Se lanseaza Digi24 4K pe 1 decembrie?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Sper sa fie versiunea sat, cea pe cablu din cate stiu exista.
..::EGAMI TEAM::..
E vorba de canalul de stiri Digi 24 care acum e HD si va trece (cred) la 4K.
E posibil sa se relanseze doar grafica postului.
Doar grafica. Fara 4K.
Nu vad logica unui canal de stiri 4K.
Logica cred ca va fi la sponsorizările din publicitate, audiența v-a creste cu asigurata. Multi alegem sa vedem in 4k.
..::EGAMI TEAM::..
Probabil vor transmite Digi24 pe Digi 4K in prima faza, apoi va aparea si un nou canal Digi24 4K !
---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 12:34 ----------
Digi24 trece printr-o schimbare la nivel de imagine, după cum au anunţat reprezentanţii postului de televiziune la CNA.
Aceştia au venit în faţa forului audiovizual pentru a cere modificarea siglei postului de televiziune, aşa cum cere legislaţia audiovizuală, dar au prezentat membrilor şi primele imagini din noile studiouri, cu grafica schimbată, din care Digi24 va emite începând din 30 noiembrie, de la ora 19.00.
Studiourile sunt aceleaşi, dar au fost refăcute de la zero, după cum le-au spus membrilor CNA reprezentanţii Digi.
În faţa CNA au venit atât directorul editorial al postului, dumitru Rahău, cât şi nume de pe post, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Anca Suciu şi Liliana Ruse.
sursa
Nu ma da pe spate noua grafica DIGI 24.
Poate cea veche era un "standard" cu care eram obisnuit.
Astept 4K si sunt convins ca va veni.
Esti foarte optimist .....si eu sper ca intro zi va vani fibra pe strada mea ,acum cu trei provaider de internet si cu openmptcprouter abia ajung la 50 /10 mega (circa 80 EU pe luna )
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
sper ca intro zi DIGI intra si pe sectorul internet asa cum au intrat cu telefonia in italia......AMIN