Pe vremea mea se zicea te duci bou si ai venit vaca asa e cu CIOLACU la EUROPA , cred ca a descoperit ca in in eu nu merge cu fofirlica .problema ca impotenza guvernului vine platita de toata lumea inspecial de cei slabi . as fi curios unde se sifoneaza bani romanilorolizia zice ca lipsec aparate pr alcool si droguri , in spitale stim cum stau lucrurile etc etc .Zic ei ca trebuie sa ridice TVA la 21 22 % . PLATIZI ROMANI taxe si impozite ca ei trebuie sa traiasca bine ,Nu vb de Crevedia ...un exemplu clasic de increngatura PSD ...mai un pic si vomit ,va rog sa ma scuzati . Romani ce se mai poate face? PSD sau PNL care e diferenta ? de AUR nu vb pentru mine e 1900 toamna...Vai de capu nostru.in pensie vroiam sa ma intorc in RO dar Nu cred ca se va intimpla.pb e ca pt cei care stau in tara lucrurile se vad un pic mai mormal dar pt cei mai multi din afara NU. Cum se poate schimba lucrurile sa mearga normal ???

olizia zice ca lipsec aparate pr alcool si droguri , in spitale stim cum stau lucrurile etc etc .Zic ei ca trebuie sa ridice TVA la 21 22 % . PLATIZI ROMANI taxe si impozite ca ei trebuie sa traiasca bine ,Nu vb de Crevedia ...un exemplu clasic de increngatura PSD ...mai un pic si vomit ,va rog sa ma scuzati . Romani ce se mai poate face? PSD sau PNL care e diferenta ? de AUR nu vb pentru mine e 1900 toamna...Vai de capu nostru.in pensie vroiam sa ma intorc in RO dar Nu cred ca se va intimpla.pb e ca pt cei care stau in tara lucrurile se vad un pic mai mormal dar pt cei mai multi din afara NU. Cum se poate schimba lucrurile sa mearga normal ???