Results 1 to 7 of 7

Thread: HD-plus smartcard

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Default HD-plus smartcard

Am doua carduri HD+, unul HD02 si altul HD03, dar ambele sunt expirate.
    Pentru a le prelungi, trebuie sa-mi fac cont pe hd-plus, dar nu-mi da voie, probabil pentru ca IP-ul detectat de ei nu este din Germania sau poate din alt motiv?
    Este vreo sansa sa le activez din Romania?

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 09:59 ----------

S-a rezolvat. Nu vroia sa-mi accepte adresa de email de pe gmail.com, nu stiu de ce. Am incercat cu alt cont de email si apoi a mers.
    Plata se face prin PPal sau cont bancar

Mentioned
    48 Post(s)

Din noiembrie nu am mai platit prin Pay Pal activarea lunara de 6 euro la HD+. In schimb primesc lunar factura pe email pentru urmatoare luna, de 6 euro iar smartul cardul HD03 este activ, deschide in continuare.
    Am vrut sa-l anulez, dar nu sunt lasat pe motiv ca am facturi neplatite (deocamdata sunt 3 facturi de 6 euro fiecare) La Pay Pal nu am nici un card bancar activ, deci nu au cum sa-mi opreasca banii pentru HD+. Cred ca este o smecherie, nu am activat niciodata plata recurenta, preferand sa platesc lunar 6Euro atunci cand vreau, in locul abonamentului anual de 75 euro. Probabil ca daca as adauga un card bancar in contul Pay Pal, s-ar deduce automat plata pentru HD+. Poate cei care folosesc HD+, daca pot, sa ma lamureasca.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Exista si alta cale, il opresti si caut altul.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

preferabil cu cod de reincarcare , cu card inrolat la ei sau cont PP la expirare vor cere plata pentru prelungire automata, la card trag direct banii fara sa te mai anunte adica un fel de japca; pentru inchidere trebuie sa predai cardul , asta daca ai facut greseala sa te inscri la ei pe site si ai facut greseala sa legi cardul de un nume , o adresa si un cont bancar , daca ai ramas cu cardul prepay si anonim poti sa mergi mult si bine fara batai de cap.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Mentioned
    48 Post(s)

Plata am facut-o pentru o luna prin PP, nu prin cont bancar. Dupa o anumita perioada, am vrut iarasi sa-mi activez cardul pentru inca o luna, am platit taxa lunara, s-a reactivat imediat iar totul parea OK.
    Dupa expirarea perioadei, ei continuau sa-mi emita facturi timp de patru luni consecutive, apoi s-au oprit si mi-au trimis ei un bonus de 3 euro, pe care trebuia sa-l ridic tot prin PP. Nu am mai alimentat contul de PP, sunt sigur ca la prima realimentare mi se vor deduce automat 4 luni de abonament nesolicitat de mine si voi primi 3 euro
    Chiar cu alt card HD+, tot trebuie sa-l alimentez prin acelasi cont de PP, care este nominal.
    Deocamdata e bun si Mars-ul de la GTMedia, atunci cand voi dori sa-mi reactivez contul de la HD+ voi plati si restantele, chiar daca nu le-am solicitat.

Vroiam doar sa subliniez ca un serviciu trebuie sa fie valabil atata timp cat il platesti, nu sa vina ei sa-mi tot prelungeasca cu japca abonamentul

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

eu am un vecin cetatean german , pensionar si el a patit-o cu vreo 3 carduri , cumparate ca prepay si-a facut cont si le-a inregistrat si dupa ii trageau bani de pe cont fara sa-l intrebe . Dupa ceva timp s-a acrit de ei si la o vizita in germania le-a inchis dar a avut ceva bataie de cap si de la el stiu ca a trebuit sa le predea ca sa-i inchida contul si sa inceteze cu luatul banilor din cont. Acum foloseste un card vechi de hd+ , la care i-a crapat modulul si i-am dat eu un cryptobox ca sa se poate uita si cum cardul este neinregistrat pe vreun nume , il foloseste ca prepay , il incarca cu cod si nu are batai de cap, merge un an dupa care il incarca cind poate. Singurul dezavantaj ar fi ca aceste coduri de reincarcare sint de 1 an .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by claudiu View Post
    eu am un vecin cetatean german , pensionar si el a patit-o cu vreo 3 carduri , cumparate ca prepay si-a facut cont si le-a inregistrat si dupa ii trageau bani de pe cont fara sa-l intrebe . Dupa ceva timp s-a acrit de ei si la o vizita in germania le-a inchis dar a avut ceva bataie de cap si de la el stiu ca a trebuit sa le predea ca sa-i inchida contul si sa inceteze cu luatul banilor din cont.
    Exact asta este si la mine. Am vrut sa-mi inchid contul de pe cardul cu pricina, dar mi-au spus ca nu se poate pana nu platesc facturile restante. Noroc ca sunt doar cateva. Principiul nu mi se pare corect, nu e vorba de 15-20 euro