este model mai vechi , neclar cine este fabricantul , brand necunoscut dar in fine in urma cu 25-30 ani se aduceau lnburi pentru buzunarul romanilor si atunci conta mai putin brandul. Ghidul de unda este facut de romani , e ghid de unda pentru antena simetrica , am asemanator pus pe un lnb de offset . Ca idee lnburile vechi care se foloseau in perioada transmisiei analogice cumsumau mai mult si erau cu un singur oscilator local - cam le trebuia tensiune intre 18v-24v si vreo 400mA. Vrei sa stii ce e cu el ? da-mi mesaj in privat iti dau adresa, mi-l trimiti si iti pot spune daca functioneaza ; daca functioneaza cit consuma , ce frecventa are oscilatorul local . Nu te lua dupa ce scrie pe el cu factorul de zgomot , e adevarat nu minciuni cu 0,1 si alte rachete nucleare pentru ca sa dea bine la marketing. Daca poate fi folosit in ziua de azi ? Da si poti avea supriza chiar daca amplificarea nu e la nivelul unui inverto fabricat de curind , sa fie mult mai stabil la receptie , sa nu ai fluctuatii la nivelul semnalului.