Results 1 to 15 of 19

Thread: silvercrest sl65/2ci

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Default silvercrest sl65/2ci

cum se poate schimba botloader-ukl am incercat prin toate posibilitatile jtag nulmodem fisiere bin,urt dar degeba problema e telecomanda a pus sofr kaon e oh dar nu vede nici telecomanda originala de la kaon, stie cineva ceva e o clona comag cu procesor sti5518

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Question Re: silvercrest sl65/2ci

Am un SilverCrest SL65, Comag, model 2005, cu 20 de pini, i-am pus firmware
    SL65_20pinesDigitv.ok cu ajutorul JTAG-ului,am intrat in menu-version-7337-BMI soft key editor,am pus la provider 2111 key-le actualizate pentru Digi,am salvattotul insa nu vad decat canalele FTA.Daca mai are cineva un astfel de receptor sau daca a mers la cineva vreodata il rog sa-mi spuna.Am incercat zilnic si i-am pus softuri diferite,telecomanda merge perfect insa...nimic.Daca stie cineva ca nu se mai poate deschide nimic cu cutia asta il rog sa-mi spuna ca sa nu ma mai chinui in zadar.
    Multumesc anticipat!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Question Re: silvercrest sl65/2ci

Cred ca nu citeste nimeni....ma asteptam sa-mi zica cineva sa arunc cutia asta....mi-a facut parul alb...ma gandeam ca poate spaniolul, einstein, snow,zmeura,laleaua neagra dar vad ca nu zice nimeni nimic.Am sa ma duc la spanioli, poate imi zic astia ceva....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: silvercrest sl65/2ci

dar de ce iai pus firmwareul cu jtag? cu cablu nul modem nu mergea?
    spunemi si mie ce tuner are in sharm sau zarlink.deschidel si uitate ce scrie pe tuner.si dami raspuns.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

In sfarsit,cineva care vrea sa ajute.....Multumesc.I-am schimbat firmware prin Jtag pentru ca prin cablu nullmodem nu mergea si prin toate forumurile se spune ca Comag-ul model 2005, 20 de pini se poate patch-ui astfel.Il am desfacut tot timpul,m-am uitat la tuner....e Sharp.Dupa cate incercari am facut si dupa cum am tot schimbat key-le in BMI soft key editor, totul pare in regula ca si cum nu ar fi bune key-le...Orice ajutor e binevenit.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu te mai chinuii, sl 65 are flash-ul de 1 mega. nu deschizi megaoperatorul cu el
    . am testat si eu.
    Intra key , dar RSA unde e ? nu are loc sa intre. Vezi si ce procesor are STI sau ALY. Eu am testat dar degeaba . de vine e flash-ul de 1 mega. Intradevar soft cu RS 232 nu meefe , doar cu JTAG. Ce varianta de conector pt Jtag are / cu 6 pini sau 20 ?
    Eu am testat pe cel cu 20 pini.