-
Standard RSP member
Eutelsat 36B @ 36.1° E
Salutare!
De catva timp am probleme cu semnalul cand pe o frecventa, cand pe alta, semnalul (cand nu cade) fiind excelent. E vorba de canalele rusesti, la receptia carora e folosit un lnb cu polarizare circulara.
Am cumparat un lnb nou, dupa ce am verificat cu 2 receptoare, cu alte cabluri, cu diseq sau fara diseq... insa problema e inca prezenta, deci poate fi, ori e de la lnb (avand eu ghinionul sa iau unul defect ca si cel detinut deja), ori are providerul probleme tehnice (sau Eutelsatul), ori e asta https://www.broadbandtvnews.com/2023...dth-platforms/
Rugamintea mea e sa-mi confirme sau sa-mi infirme cineva daca sunt probleme cu semnalul, ca sa nu mai cumpar alt lnb.
Merci!
-
-
Standard RSP member
Salut
Incearca si tp 12437R , 27500, 3/4, S2-8PSK
Am schimbat iar lnb-ul (am luat un Inverto de pe Olx) si face mai rar si nu mai face pe toate frecventele (poate e doar o coincidenta). Antena e Triax TDS110, configurata multifeed 36E/39E
Cred ca e o problema de la satelit ...
-
Am verificat 12456 R cu placile 6983 si 6903x,si intr-adevar sint probleme cu semnal.Poti sa vezi asta("Signal/Noise" in Constelatie) in inregistarea de aici.
N-am timp sa verfic cum se comporta semnalul pe ceilalti transponderi,si totodata nu fac nicio speculatie in privinta acestei probleme.
satelescu
-

Semnalul nu e grozav deloc , pare oscilant , cu lnb inverto ultra black cu setare 10700.
-
Standard RSP member
Se pare ca frecventele ori au crapat, ori nu mai au acoperire pe zona Romaniei. Acelasi fenomen (intreruperea semnalului) l-am regasit si pe Yamal 90E , 11265H , 30000 , 3/4 , 8PSK ...