Results 1 to 4 of 4

Thread: Biciclete electrice, trotinete electrice

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Ai cautat pe net dupa fabricantul/modelul bicicletei
    Cred ca asta ar fi trebuit sa faci prima oara , sa gasesti modelul bateriei si poate puteai obtine niste informatii mai detaliate pe net
    Imi este imposibil sa cred ca avand atat de multe surse de informare pe net sa nu gasesti tu fabricantul/modelul de baterie pentru bicicleta in cauza

Standard RSP member
    Mentioned
    27 Post(s)

Am cautat modelul dar modelul original avea acumulator Ni-Mh iar eu am schimbat pe litiu-ion. Intre timp am descoperit ca ceream cam mult de la acest model de bicicleta iar problema mea este mai complexa. Modelul de motor nu urca usor pantele din acceleratie motorul neavand demultiplicare lucru ce are avantaje prin fiabilitate dar si dezavantajul mentionat. BMS-ul bateriei nu duce cat scrie chinezul pe el sau mai bine zis sunt amperi chinezesti pentru ca se incalzeste rapid si taie curentul.

Am vandut modelul de bicicleta si am cumparat o alta cu motor cu multiplicator de viteza. Urca mult mai usor pantele dar voi sta tot timpul cu emotii ca se vor toci/uza rotitele dintate care asigura multiplicarea cuplului la roata. Deocamdata sunt multumit. Multumesc pentru sugestii.
    Edision OS Mio+ 4k . Antena offset 1.85m: 34.5w-85E