-
RSS Members
Supreme Member
Directorul general al Ringier, Mihnea Vasiliu, pleacă din companie. An
Plecare de la vârful Ringier România. Mihnea Vasiliu părăseşte funcţia de general manager al companiei, după 12 ani de activitate, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro
More...
Încep filmările pentru un nou sezon Imperiul leilor, la Pro TV. Cine sunt cei 4 noi investitori?
Emisiunea dedicată oamenilor care au idei de afaceri şi caută investitori, Imperiul leilor, se pregăteşte pentru relansare. Iată care sunt schimbările...
More...
Reality-show-ul matrimonial Mireasa de la Antena 1 se apropie de finalul sezonului
Finala reality-show-ului matrimonial Mireasa va avea loc săptămâna viitoare.
More...
STUDIU. Televiziunea, aproape egalată de social media în topul surselor de informare ale românilor
Un nou studiu realizat de Reveal Marketing Research arată cifre interesante. Presa online, din ce în ce mai puţin accesartă.
More...
Când începe Te iubesc de nu te vezi - Dublu sau nimic, cu Gabriela Cristea la Antena Stars
Show-ul estival despre iubire revine pe micile ecrane. Detalii despre producţie.
More...
Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică, în direct la TVR. Cine participă la competiţie
TVR difuzează Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică, în acest weekend.
More...
Plecare-surpriză de la Fanatik. Ioana Cosma a părăsit echipa unde se angajase acum doar 3 luni: „Ne-am despărţit fără dureri de cap”
După ce a fost dată afară de PRO TV, unde a lucrat vreme de 28 de ani, jurnalista începuse să realizeze matinalul Fanatik Superliga
More...
PROIECT SPECIAL. Cum merge afacerea cu Bere Griviţa a lui Matei Lucescu? În fiecare an am avut susţinerea tatălui meu şi a bunicului Mircea Lucescu
La patru ani de la relansarea mărcii Bere Griviţa, Matei Lucescu povesteşte ce planuri are şi cum merge businessul.
More...
Reality-show-ul din social media Treasure Games revine cu o nouă ediţie. Alina şi Ciprian Muntele, printre participanţi
Show-ul Treasure Games se întoarce cu o nouă ediţie. Cine participă?
More...
Final de audit independent la Ringier: „Nu s-a stabilit nicio legătură cauzală între situaţia profesională a Iuliei Marin şi trista ei dispariţie"
După o anchetă care a durat două luni, o firmă multinaţională de avocatură declară: „colectivul Ringier România a avut grijă de Iulia şi a sprijinit-o în toate modurile posibile”.
More...
Şerban Copoţ pleacă de la iUmor: "Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane este momentul să mai luăm şi o pauză"
Şerban Copoţ se retrage de la emisiunea iUmor, de la Antena 1.
More...
INTERVIU. Marius Saizu, coordonatorul ştirilor de la Prima TV. „În Ucraina, mi-a fost pusă arma la tâmplă” – Amintiri la aniversarea a 17 ani de Focus
Jurnalistul care coordonează redacţia de ştiri de la Prima TV rememorează cele mai grele, dar şi cele mai frumoase momente din cariera de reporter special
More...
Libertatea, campanie inedită pentru cititori: citeşti site-ul, strângi puncte şi le schimbi în produse
Campanie lansată de Libertatea: acţiunile pe care le fac cititorii pe site le aduc acestora puncte.
More...
VIDEO. "Ca să vadă tata că sunt virgină". Campania care a eliminat testele de virginitate în România, premiată la Cannes. Agenţia care s-a ocupat - DDB, două trofee şi patru nominalizări la festivalul internaţional
O campanie care a scos în afara legii testele de virginitate a fost premiată la festivalul internaţional.
More...
PROIECT SPECIAL. Cum se bea berea? Cu ce merge, în afară de mici? Ştiaţi că se bea şi fiartă? Ce beri de desert ne recomandă un somelier
Un somelier de bere ne învaţă cum să consumăm. Ce beri merg vara, iarna şi, mai ales, cu ce?
More...
AUDIENŢE TV. Consumul TV, în declin în luna iunie. Au scăzut Pro TV, Antena 1 şi Kanal D, dar au crescut televiziunile de ştiri
Marile generaliste au fost pe minus în intervalul de maximă audienţă, prime-time. Au crescut însă televiziuni de ştiri precum Romania TV, Antena 3 CNN, Digi24 sau B1 TV. Cum arată audienţele TVR info, Prima News sau Aleph?
More...
Noutăţile HBO Max în luna iulie. Un nou serial cu Claire Danes şi o miniserie cu Helena Bonham Carter, printre titluri
Filme, documentare, seriale, reality şi programe speciale pentru copii vor avea premiera pe platforma de streaming HBO Max luna aceasta.
More...
Dana Săvuică vine la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. "A fost apariţia în Playboy cea mai bună decizie din cariera dumneavoastră?"
Kanal D difuzează un interviu cu Dana Săvuică, duminica aceasta.
More...
România TV sancţionată din nou pentru subiectul morţii jurnalistei Iulia Marin: "Jurnaliştii de la România TV nu au făcut decât să-i păteze memoria Iuliei Marin"
România TV sancţionată din nou pentru acelaşi subiect: cazul Iulia Marin. Ce a spus Consiliul?
More...
Ziarul românesc Nine O'Clock a fost vândut. Cumpărător: un distribuitor de presă
Nine O'Clock, publicaţie românească în limba engleză, a fost cumpărată de distribuitorul de presă Manpres.
More...
10 filme, româneşti şi străine, #MustSee. Recomandările sunt făcute de unul dintre cei mai apreciaţi cineaşti din România
Emanuel Pârvu, regizor, scenarist şi actor, care este şi profesor la primul Masterat de Arta Actorului de Film din România, a întocmai, pentru Paginademedia.ro, o listă cu producţii deosebite realizate de-a lungul timpului
More...
Bogdan Farcaş, despre noul sezon din Clanul: "Sunt foarte exigent cu mine. Eu nu pot să văd cât e de bine, eu văd doar unde am greşit". Actorul joacă şi într-un scurtmetraj alături de fiul lui
Ce spune Bogdan Farcaş, actorul din serialul Clanul, difuzat la Pro TV.
More...
Ana Morodan revine la Antena Stars: "Am aflat nume de substanţe pe care ‘le-am consumat’ de nici nu ştiam că există"
Ana Morodan îşi reia emisiunea de la Antena Stars.
More...
Curs gratuit cu Iuliana Marciuc: „Învinge frica de a vorbi în public”. Realizatoarea TVR dezvăluie secretele succesului
Cu o experienţă de peste 33 de ani în televiziune, Iuliana Marciuc spune care sunt trucurile care au ajutat-o în cariera de prezentatoare tv şi de evenimente
More...
Apare o nouă aplicaţie gratuită dedicată copiilor. Aplicaţia este lansată de Itsy Bitsy
Aplicaţie gratuită pentru copii, lansată de postul de radio Itsy Bitsy.
More...
Radio Vacanţa devine radio ...tot anul. Doar pe online
Postul Radio Vacanţa, care emitea doar pe perioada verii, trece pe online, unde va fi prezent tot anul
More...
VIDEO. Selly, discurs în Parlamentul European: „Studenţii sunt adesea sub o presiune imensă de a se ridica la aşteptările impuse de profesori”
More...
Cum să nu ajungem la burnout. Curs online pentru jurnalişti
Tudor Communications organizează un training online pentru jurnalişti. Cine e trainer?
More...
Antena 1 difuzează un interviu cu Kathleen Ann Kavalec, noul Ambasador al SUA în România
Interviu cu Kathleen Ann Kavalec, noul Ambasador al SUA în România, la Antena 1.
More...