-
RSS Members
Supreme Member
Pagina de Media
Dragoş Stanca şi totul despre proiectul Ethical Media Alliance: cum să atragi bani din publicitate pe criterii etice.
More...
AUDIENŢE MATINALE RADIO. Morning ZU şi Morning Glory cu Exarhu, cele mai ascultate în Bucureşti pe publicul comercial. Matinalul Kiss, primul în ţară şi cu noua formulă în rândul tinerilor
Ce matinale de radio au ascultat cei din publicul tânăr, comercial, în primăvara lui 2023?
More...
Insula iubirii revine la Antena 1 cu un nou sezon în luna iunie. Când este programată
Reality-show-ul Insula iubirii se întoarce la Antena 1 cu cel de-al şaptelea sezon. Când va avea premiera?
More...
TOP Matinale. Care sunt cele mai ascultate emisiuni de dimineaţă. Morning ZU trece peste Kiss la oraşe. DesKiss Dimineaţa, cea mai ascultată emisiune de dimineaţă
Cu ce matinale radio aleg românii să îşi înceapă ziua?
More...
Virginia Rogin şi Julia Marcan vor face parte din serialul Camera 609. Julia Marcan a apărut în 5Gang şi în Sacrificiul, tot la Antena 1
Încă două nume se alătură serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Ce personaje vor interpreta Virginia Rogin şi Julia Marcan?
More...
COMUNICAT. Analogue Festival se pregăteşte pentru cea de-a doua ediţie, care va avea loc în august
A doua ediţie a festivalului Analogue va avea loc în ultima luna de vară. Ce artişti vor fi prezenţi?
More...
Premierele lunii iunie la Disney+. Avatar: Calea Apei şi seria de spionaj de la Marvel: Invazia secretă, printre titluri
Disney+ aduce filme şi seriale în luna iunie. Ce producţii vor fi disponibile pe platforma de streaming?
More...
Serialul turcesc O poveste cu zâne începe la Happy Channel şi continuă la Antena Play
O nouă producţie turcească va debuta la Happy Channel, dar va continua pe Antena Play.
More...
INEDIT: Croazieră exclusivistă cu Andreea Esca. Uite cât te costă să mergi pe Mediterana cu cea mai îndrăgită ştiristă din România
Un nou proiect marca Andreea Esca: organizează croaziere de lux.
More...
PARTENERIAT. Super-show-ul School of Rock se întoarce! Totul despre musical. Festival Opera Copiilor până pe 11 iunie la Opera Comică pentru Copii
O nouă stagiune a spectacolului School of Rock la Opera Comică pentru Copii. Plus un festival dedicat copiilor, până pe 11 iunie
More...
Povestea lui Cristi Brancu, Prima TV: "La 10 ani, am visat să scriu. La 17 ani, îmi doream radio. La 24 de ani, am răspuns în glumă unui reporter că atunci când mă fac mare, vreau să fiu Jay Leno"
Minutul Paginademedia. Interviu cu Cristi Brancu, de la Prima TV. Ce seriale urmăreşte? Ce publicaţii citeşte? Ce întâmplări dificile i s-au întâmplat în direct? La aceste întrebări răspunde Brancu într-un interviu Paginademedia.
More...
AUDIENŢE Finala Survivor. Chefi la cuţite, peste ultimul act al emisiunii de pe Pro TV
Câţi români au urmărit finala Survivor 2023 la Pro TV?
More...
JOB. Europa Liberă angajează corespondent la Bruxelles, dar şi oameni pentru redacţia din Bucureşti
Mai multe angajări la Europa Liberă, atât în Bucureşti, cât şi pentru Bruxelles.
More...
Ora de digital. Ep. 11: Vine ebay în România? Parteneriat al gigantului amercian cu Poşta. Şi iphone-ul care o să vorbească în locul tău
Proiect al gigantului eBay în parteneriat cu Poşta Română. Azi, la Ora de digital
More...
Un jurnalist Recorder dă în judecată Preşedinţia: instituţia nu spune cât costă avioanele închiriate de Klaus Iohannis
Un jurnalist Recorder anunţă ca a dat în judecată Administraţia Prezidenţială în ceea ce priveşte costurile legate de închirierea aeronavelor cu care preşedintele Klaus Iohannis se deplasează în vizitele externe.
More...
Noul sezon The Kardashians este de azi pe Disney+
Platforma de streaming Disney+ aduce începând de astzăzi un nou sezon al show-ului The Kardashians, ce urmăreşte viaţa de zi cu zi a lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall şi Kylie
More...
LANSARE. Jurnalistul Mihnea Măruţă debutează ca autor: „Identitatea virtuală”, despre transformările aduse minţilor de Social Media
Jurnalistul Mihnea Măruţă lansează prima carte, Identitatea virtuală, la Bookfest 2023
More...
Workshop dedicat inteligenţei artificiale organizat de agenţia de PR Tudor Communications
Agenţia Tudor Communications organizează un workshop despre inteligenţa artificială.
More...
DERAPAJ. Digi 24 şi o burtieră, cum spune Tolontan, "pentru istoria obedienţei"
O burtieră de la Digi 24 despre legea educaţiei care nu are nevoie de niciun comentariu.
More...
VIDEO. Ana Ularu, din serialul Spy/Master, amintiri cu Keanu Reeves: „A fost mai puţin decât ceea ce făcuserăm noi”
Ana Ularu a vorbit despre colaborarea cu actorul Keanu Reeves, pentru filmul Siberia, care nu i-a plăcut - Interviurile Pagina de Media
More...
Câştigătorul Survivor România 2023 este Dan Ursa
Dan Ursa a câştigat Survivor România 2023.
More...
COMUNICAT. „The Little Mermaid / Mica Sirenă”, clasica poveste transpusă intr-o aventură muzicală, un eveniment cinematografic de neratat marca Disney
Filmul „The Little Mermaid / Mica Sirenă” în cinematografele din România în data de 26 mai
More...
Finala Survivor 2023 are loc diseară, la Pro TV
Survivor 2023 ajunge la final în această seară. Concurenţii rămaşi în joc se luptă pentru premiul de 100.000 de euro.
More...
Andrei Pleşu vine la emisiunea Dincolo de alb şi negru, la TVR 1. "Caut, mă întreb, mă tem, sper, dar merg"
Scriitorul Andrei Pleşu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu la emisiunea Dincolo de alb şi negru.
More...
Membru CNA: "Aduci tămâie în studio ca să scoţi dracii, să exorcizezi pe ministrul educaţiei". Amendă pentru Realitatea
Realitatea Plus, sancţionată din nou. Într-o emisiune au dat cu tămâie în studio.
More...
Euronews România împlineşte un an de la lansare. Postul a pregătit o serie de reportaje speciale
Postul de televiziune Euronews România împlineşte un an de la lansare. Ce reportaje speciale vor fi difuzate?
More...
Anca Androne şi Claudiu Bleonţ completează distribuţia serialului Camera 609
Nume noi se alătură comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Ce personaje vor interpreta Anca Androne şi Claudiu Bleonţ?
More...
COMUNICAT. La intrarea în al doilea deceniu de existenţă, festivalul Săptămâna Haferland aduce în prim-plan tema sustenabilităţii
Cea de-a XI-a ediţie a Săptămânii Haferland, cel mai mare festival dedicat culturii şi tradiţiilor săseşti din Transilvania, va avea loc timp de patru zile, în august, în zece localităţi transilvane
More...
Conferinţa globală IAA Creativity4Better revine cu o nouă ediţie. Neha Sigh, Marius Kohlheep vor fi prezenţi la conferinţă
O nouă ediţie a conferinţei globale IAA Creativity4Better revine în această toamnă. Cine sunt personalităţile care vor vorbi la conferinţă?
More...