Pariurile tale sunt pierzătoare.
Nu sunt membru de partid , nu fac politică.
Ce am spus eu despre risipirea bunului public( resurse naturale ,și proasta organizare a avutului țării) tine de moralitatea elementară, mai puțin de comunism.
In Germania tot cu aplicarea Legii s-a făcut ordine. Omul deocamdată știe doar frica unei pedepse , pentru a fi corect .
Îmi iubesc țara și constat că unii se fac stăpâni peste noapte pe resursele țării și le înstrăinează după bunul plac, făcând jocurile străinilor la noi in țară, făcând monopol cu firmele lor pe averea țării: păduri , țițeiul , gaze.
Vinovați sunt mai multi începând cu ANAF ( și poliția economică) și bineînțeles justiția care îi albesc(mai ceva decât clorul) pe mai marii țării sau politicienii care fac afaceri oneroase și mai ajung tangențial prin sălile de judecată , pentru faptele lor.
Mă opresc aici , pentru că speranțe de îndreptare sunt mici într-un stat unde președintele țării este hoț de case dovedit definitiv în justiție, cu toate că a făcut toate contestațiile in anulare, apelurile și recursurile posibile , nu a putut câștiga pentru că era foarte vizibil falsul folosit pentru însușirea casei din centrul Sibiului, iar el este în fruntea cea mai înaltă în stat, în loc să fie la pușcărie.
Cunosc în amănunt cazul casei din Sibiu pierdute de sasul din fruntea țării.
Procesul a durat peste 15 ani și încă vreo 2-3 ani de contestați și recursuri și nici in ziua de azi nu a înapoiat statului cei 300 de mii de euro obținuți prin fals din chirii a casei respective către banca Raiffeisen , de acest individ infractor.

Discuția a plecat de la mini centrale nucleare , proiect care se poate implementa cu ajutor american cu 4 miliarde de dolari, iar partea română să investească 10 miliarde de dolari .

Am dat exemplu clar cum se risipește banul public pe proiecte favorabile străinilor în detrimentul țării, pentru că pe o sumă mult mai mică de investiții aproximativ 3 miliarde de dolari s-ar putea da în folosință încă un reactor nuclear de la Cernavodă , plus că statul român ar fi in mult mai mult avantaj câștigând energie electrică mai multă decât cea adunată de la posibilele minicentrale nucleare din proiectul americanilor.