Salut! Ma-ți făcut curios... chiar merită să îmi comand și eu unul? A-ți putea detalia plusurile? Mulțumesc! Menționez că acum dețin un Octagon SF8008 combo.
Dislikes: 1
Gata, funcționează complet acum, îmi place cum merge aparatul..
Salut! Ma-ți făcut curios... chiar merită să îmi comand și eu unul? A-ți putea detalia plusurile? Mulțumesc! Menționez că acum dețin un Octagon SF8008 combo.
Plusurile ar fi pachetele pe care le vezi cu acest receiver și pe care nu le poți vedea cu SF8008. Minusurile ar fi calitatea slabă a imaginii, mai ales pe canalele 4k, firmware propriu mai inflexibil decât Enigma 2..Personal l-aș recomanda pe post de al doilea receiver.
Cum pot reveni inapoi de la softul Mars la softul GTmedia? Cum incerc cum apare "failed"
Iar de suparatorul pin "0000" se poate scapa intrun fel?
Cu programator CH341, EZP2019 sau pe serial. Ambele variante presupun accesul la placa de baza a receptorului.De pe usb nu e posibil downgrade.
E explicata procedura de trecere de la Mars la SW vechi aici.
Probabil ai activat ceva cu parental de cere pin, al meu nu cere asa ceva.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Verifică la parental, nu merită să treci la softul original.
Poate dacă ai linie moka pe el de la chinez ...
Da, nu am umblat la parental pentru ca nu m-a interesat.
Am verificat si am gasit setarea implicita "YES".
Am pus pe "NO" , am salvat si e totul in regula. Inainte imi cerea pinul la aproape toate setarile, acum s-a linistit.
Asa este, dupa ce am memorat 6344Tv + 1656 Radio, adica exact 8000 canale imi spune ca lista este plina si nu ma mai lasa.
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:22 ----------
Pentru antena mobila, prin disecq 1.2 se duce la pozitia care o vrea el, nu pot sa-i modific pozitia setata. De exemplu pentru Astra 19.2 pozitia presetata este 1, iar la mine pe pozitioner este nr. 3 si trebuie sa-mi schimb toata ordinea selectata a satelitilor in pozitioner pentru a-l sincroniza cu gtmedia. Am avut impresia ca la softul original gtmedia se putea memora pozitia dorita, dar nu sunt chiar sigur pentru ca imediat am trecut pe mars care nu-mi da voie sa pun satelitul la alt numar.
Am observat și eu acum 3 zile, la diseqc 1.1, nu se poate schimba numărul asociat satelitului, e cel implicit din lista de canale.
Salut! La multi ani!!! A sosit si cutiuta mea. Am trecut pe mars V1.10.8734... merita sa cumpar o linie dedicata pentru ea? E plin netul de ele... care ar fi mai stabila,imi puteti recomanda? Multumesc! Vad ca sunt si multe probleme cu deschisul pe alte boxuri... Merita? Daca da ,va rog sa ma ajutati cu un link. Va multumesc! Un an nou fericit!!!
Să îl stăpânești sănătos, $ky-rile etc le deschide cu line specială mars .
Cu o mica precizare, momentan S*Y IT nu se mai deschide, si nu stie nimeni cand revine. Restul se deschide ok.
5?W-4?W-3.1?E-5?E-9?E-10?E-13?E-16?E-19.2?E-23.5?E-42?E-45?E-46?E-52?E
Digi Cablu/DigiSatelit Extra complet/UPC M+S+P
ATX-91 + LNA177 la repaus
2xYagi5 orizontal + Yagi3 vertical 87.5-108.0 FM
My Youtube channel.
Da, au confirmat si algerienii de la mars ca Sky-It de pe 13E e off. Dar si pe UPC Romania la 11938H28000 programele Filmbox se deschid, numai Crime &Investigation este tot off. Am intrebat si au spus ca nu pot controla programele. Daca poti verifica si la tine