Treci pe o versune mai noua apoi istalezi buchetele fetezi in interfata web.
Salutare! N-am mai dat de mult pe-aici... ma lăsasem de sportul asta, dar acum a dat boala iar in mine...nu reusesc sa luminez cu icamul ala pe 19.2. Am intalat tot ce am citit pe aici, dar tot nu vrea sa o ia, o fi din cauza ca receiverul e destul de vechi(vu+uno) cu o imagine destul de veche si ea (black hole 2.1.7)? Am incercat sa instalez alte imagini mai noi, cu doua stickuri diferite, dar al dreaq daca a vrut sa o ia, de parca nu ar vedea stickul...
Treci pe o versune mai noua apoi istalezi buchetele fetezi in interfata web.
..::EGAMI TEAM::..
da, cred ca renunț la a mai încerca sa fac ceva pe acest vu+uno, efectiv nu vrea sa instaleze nicio imagine. Imi face cu ochiul Vu+UNO 4K SE... am o întrebare, totuși, înainte sa intru in hora, canalele alea uhd care transmit meciurile de la nemtalai, se deschid cu icam?
Personal cu ce am (vu duo 4kse) nu deschide nici hd doar sd se poate sa fie de la mine dar nu am insistat.
deci m-am linistit...
Ba nu m-am linistit... pana la urma mi-am luat vu uno 4k se. M-am blocat la instalarea config oscam icam, cu dcc2.96 nu merge sa ma conectez ftp, cu WinSCP imi cere parola(userul e root).Imaginea e OpenATV7.2, are careva vreo idee? Multumesc!
trebuie sa pui parola din setings cu telecomanda
^^^^
bafta
Telnet port 21
apoi passwd
noua parola
repeta noua parola
Apoi access SSH
@fery21: am procedat exact cum ai zis si a mers... acum rămâne sa vad de unde iau lumina pt canalele alea...
Ai nevoie de o linie cs stabila.
se pare ca am nevoie si de un alt receiver... VuUno 4K SE a mers mai puțin de o săptămână, nu mai transmite semnal prin HDMI către tv. Am schimbat imaginea, am verificat cablurile cu vechiul vuUno, degeaba, maine sun la Timisoara...
Am si eu unu pe butuci versiunea 4k uno nu este se, am utilizat tunerul in vu duo 4kse atat am reusit sa recuperez, probabil sunt facute ambele pe acceasi linie, pe serial ai incercat sa vezi daca raspunde ? Acces telnet ssh ? Incarca imagine noua ?
Buna Seara,
cu streamrelay se deschide pachetul Sky Italia pe 13 ?
Intreb asta pentru ca am abonament pentru Sky pe 19 si pe Astra, streamrelay functioneaza.
Multumesc de ajutor.
deocamdata merge doar sky de sd-hd si sky uk sd