Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  5
Dislikes Dislikes:  2
Results 1 to 8 of 8

Thread: Camuri..

  1. #1
    Standard RSP member djczefre's Avatar
    Join Date
    08 Oct 2010
    Posts
    277
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default Camuri..

    Buna!
    Daca vreti sa ma ajutati! Nu stiu nimic despre camuri ci care merg in televizoare si pot emula fara card. Ce cam ci trebuie sa am ca sa pot face lumina la cablu tv....gi.? Diablo, T-rex, Magic,. ......Daca mai sunt va rog sa-mi specificati. Asta cum functioneaza? Daca am cheiile pot introduce si prin televizor? S-au numai cu ajutorul unei programator? Sa zicem ca am un Diablo cam cu chei vechi, nu detin programator, ce pot face?

  2. #2
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2019
    Location
    Bucuresti
    Posts
    116
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    12

    Default

    Pai, ce lumina mai vrei? Pentru digi nu trebuie decat sa bagi cablul in tv.

  3. #3
    Member Beginner
    Join Date
    03 Jul 2022
    Location
    romania
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Eu pentru lumina folosesc bec tip led din cauza scumpirilor.

  4. #4
    Standard RSP member djczefre's Avatar
    Join Date
    08 Oct 2010
    Posts
    277
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Nu pentru voi sunt intrebariile mele! Deci.......,pa!

  5. #5
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,643
    Mentioned
    58 Post(s)
    Rep Power
    106

    Default

    Pentru cam-uri îți trebuie programator.
    La Cam-ul Diablo nu s-a mai făcut demult update și nu merge cu chei pentru ce vrei tu...
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2019
    Location
    Bucuresti
    Posts
    116
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    12

    Default

    Cat costa, mo, un abonament la HBO?

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Location
    Petrosani
    Posts
    81
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    22

    Default

    Nu cred că e vorba de bani aici... E vorba doar de hobby ,,,să vezi că deschide ...din mâna ta, ai o satisfacție de nedescris.... Offf , vremuri apuse...din păcate...

  8. #8
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    1,189
    Mentioned
    43 Post(s)
    Rep Power
    62

    Default

    Cam-ul de la diablo nu mai deschide de multa vreme ce trebuie, softul consacrat era Underworld.
    Mai functioneaza cam-ul T-Rex cu software Pred 3.68, mai functioneaza si Unicam Delta Crypt cu softulul Giga-blue 3.18.
    Softurile alternative se instaleaza doar cu programatorul, dar cheile pot fi introduse si manual, din telecomanda cu procedura specifica de la receiver la receiver. Pentru Amiko cred ca exista un tutorial chiar aici pe forum. Deci daca ai un cam, sa zicem T-Rex cu Pred 3.68, poti sa-l folosesti direct...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •