Results 1 to 2 of 2

Thread: echosmart 790-770 instalare

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default echosmart 790-770 instalare

salutare la taota lumea eu sunt mai nou pe forumul asta dar il citesc mai demult am si eu o inrebare de fapt mai multe. am montat citeva antene la max tv cu mai mult de 4 receptoare echosmart 790-770 cu shering prin swich si mai apar probleme din cind in cind (se blocheaza...) mentionez ca am folosit cablu utp pentru mufele seriale le-am legat la piciorusele 2-3 si 5 la master iar la sleiv invers (2la 3 si 3la 2) 5 la 5.si acaum apar intrebarile:
    1.as vrea sa stiu dca e bun cablul utp folosit si daca l-am legat bine daca nu varrg sa-mi trimiteti o schema.
    2.cum se leaga amplificatorul swichbox si daca are vrun efect
    3. ce ar mai trbui sa iau in calcul in afara de lungimea cablului.
    va multumesc

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Re: echosmart 790-770 instalare

Quote Originally Posted by stefi_sv View Post
    salutare la taota lumea eu sunt mai nou pe forumul asta dar il citesc mai demult am si eu o inrebare de fapt mai multe. am montat citeva antene la max tv cu mai mult de 4 receptoare echosmart 790-770 cu shering prin swich si mai apar probleme din cind in cind (se blocheaza...) mentionez ca am folosit cablu utp pentru mufele seriale le-am legat la piciorusele 2-3 si 5 la master iar la sleiv invers (2la 3 si 3la 2) 5 la 5.si acaum apar intrebarile:
    1.as vrea sa stiu dca e bun cablul utp folosit si daca l-am legat bine daca nu varrg sa-mi trimiteti o schema.
    2.cum se leaga amplificatorul swichbox si daca are vrun efect
    3. ce ar mai trbui sa iau in calcul in afara de lungimea cablului.
    va multumesc
    de la master la primul slave trebuie pus pin 2 -pin 3 si pin 3 -pin 2 si pin 5 -pin 5

iar de la slave la slave pin cu pin adica pin 2 cu pin 2 si pin 3 cu pin 3 pin 5- pin 5

dar semnalul ar trebui sa vina separat de la un LNB cu 4 iesiri
    prin loop apar intreruperi de semnal

drept sa spun eu nu am folosit swich-ul
    cablul ar trebui sa fie ok

pt alte nelamuriri posteaza aici : http://www.sateliti.org/forumdisplay.php?f=60
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"