Pentru cei ce pleaca in excursie afara fara bani.....asa ajungeti;
![]()
Dislikes: 0
Poarta prin care daca treci trebuie sa ai neaparat contul gras in E altfel.....ramai cu privitul prin centrul istoric Vienez!
![]()
Mda,doar ca se vede cam rau ca ai stat cam departe de ea.E masinuta aia din stanga care seama cu un Smart,nu?
Bravo voua baieti,din cate vad a fost frumos.Pacat de patania lui Luky si de incercarile limbricului de spargere a intalnirii.Altfel faza cu pescuitul e beton,focul de tabara la fel,zona perfecta si bautura ..... aaaaaah mama mama.
PS: Si totusi badboy are o privire de recuperator de chei Gigi.![]()
![]()
Last edited by zmeura; 07-05-08 at 01:35.
:
Badboy esuper,un baiat de nota 10+ chiar daca arata a'Badboy' este un om de o valoare inestimabila ca,caracter,orcum eu ma voi reintoarce in Austria-Germania sa imi cumpar o masinuta si bineinteles ca voi trece si pe la cei ce locuiesc pe acolo, intradevar a fost super,excelent,belea,misto ce sa mai nu am cuvinte,Patrocle a organizat totul pana la ultima scobitoare si...nu mai am cuvinte sa descriu mai departe.
spaniolule cate antene trebuie sa montezi pentru a plati o rata la masina?? 644E![]()
Hahahahaha normal ... gandire de roman...
Trecut la Sfinti
Pentru Smart-ul ala din sparte se descurca si cu instalarile din RO.![]()
:
la aterizare in Viena
![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
la postul anterior o precizare : ora era a romaniei
Pt Spaniloul :
http://s278.photobucket.com/albums/k...RIA/?start=120
http://s278.photobucket.com/albums/k...RIA/?start=140
"SGU Stargate Universe"
"SGU Stargate Universe"
"SGU Stargate Universe"
pregatirea pt foc , cu lemne si chiar blani de lemn care au ars bine pana dupa miezul noptii
![]()
"SGU Stargate Universe"