Results 1 to 15 of 21

Thread: Receiver 4K cu și fără HDR ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    4 Post(s)

@ioany

Salut domnule, dar LG C11 sau C1 cum este el denumit nu e chiar un tv de buget , toata lumea il lauda de nu mai spun , si cu toate astea era oribil ........este totusi un Oled din 2021........am zis ca o sa mai sap si apoi o sa iau o decizie............vroiam sa vad insa care e treaba cu receiverele de satelit 4K cu sau fara HDR , ma gandeam ca o fi din receivere treaba

multumesc

Romeo

Standard RSP member
    Mentioned
    7 Post(s)

Nu sunt avut C1 dar teoretic ar trebui sa se vada OK contentul HDR . Cred ca ori ai setarile neadecvate ori tv are o problema , pentru ca TV este destul de capabil si ar trebui sa mearga bine pe content HDR. Pe netflix cum se vede un film cu Dolby Atmos ?

Standard RSP member
    Mentioned
    4 Post(s)

@ioany
    Nu m-a multumit , l-am dat retur ......eu cred ca nu trebuie sa stai sa bibilesti un lucru prea mult.......ori isi face treaba din prima ori ba !

Romeo

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Eu am testat pe Qled si pe Oled de 65".
    Oledul sigur nu se vede albicios pentru ca nu are cum, el are pixelii auto-iluminati.
    Poate era alt model LG, ceva IPS ....
    Trebuia sa faci poze sa ne arati si noua
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

@romeo01: ai tot schimbat receptoarele, ba pe LG, ba pe Samsung. Dar ai facut si setarie de iesiri pe receptoare pentru LG? Adica ai schimbat la 4K rezolutia iesirilor video ale receptoarelor?

Standard RSP member
    Mentioned
    4 Post(s)

@essco

Eu stiu ca am tot incercat niste rezolutii la meniul VIDEO.......o sa ma mai uit si diseara sa vad ce optiuni sunt pe acolo si daca sau nu sunt deja bifate !
    mi-e greu sa cred ca pe ambele receptoare care au fost conectate la LG ambele au avut rezolutia 4K nebifata , pentru ca totusi am un TV Samsung 4k acasa , chiar daca nu are HDR , si pentru care am bifat rezolutia maxima disponibila, dar tot ce e posibil nu te contrazic, mai verific o data.

In alta ordine de idei , eu inteleg ca un tv 4k este pentru transmisii 4k si trebuie sa-i dai semnal foarte bun , dar totusi , pe cablu RCS RDS sa nu se vada culorile cum trebuie, toata lumea vorbeste de negru sa fie negru , dar credeti-ma pe acelasi cablu , pe LG OLED albul era sters, fara intensitate si claritate, in timp ce pe Samsung din 2015 albul era stralucitor , clar , intens ..........e de neacceptat ca pentru un TV din 2021 sa se vada asa .......nu trebuie sa faci mii de setari ca sa reglezi un tv sa se vada ok

Stima tuturor

Romeo

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

pe cablu RCS RDS sa nu se vada culorile cum trebuie,
    Cred ca trebuia sa faci teste cu mai multe surse, inclusiv fisier mkv.
    Daca iei in considerare cablul rcs, imi pare rau, dar eu consider ca-s upscaling la 2160p din alte surse.
    De exemplu, Eurosport 4k se vede sensibil mai prost decat Eurosport HD, desi are un bitrate peste 20k si asta deoarece (asta sustin eu),
    4k este upscaling la Eurosport 1 HD de pe satelit (probabil 0.8W ca-i exact la aceeasi calitate), iar Digi 4k foloseste si surse care nu-s 2160 si iar nu-i ok.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru