tunerul triplu 2xdvbs+1xdvbc era o bataie de cap permanenta,comutarea de pe sat pe cablu in cele mai multe( sa zic 98% din comutari) cazuri era cu lipsa semnal si dupa 20-30 secunde isi aducea aminte si gasea semnal(invers ,de pe cablu pe satelit era ok ; tunerul dual multistream putea multistream doar pe o intrare , nu pe amindoua simultan -dupa discutii cu vinzatorul si semnalat problema catre ebay pentru retur vinzatorul m-a pus in legatura cu un "meserias " care ii facea lui receptoarele si cumva s-a rezolvat dar nu sa ma multumeasca pe deplin -adica mai avea bilbe la schimbarea de pe o intrare pe alta. In final am primit o imagine care functiona ok dar la 2-3luni de functionarea cind credeam ca am scapat de probleme i-a crapat procesorul . M-am uitat pe garantie tocmai ce iesise. Cum investitia in 4k-ul de la dreambox era destul de mare am crezut ca pot sa-l readuc la viata dar nici o sansa sa gasesti procesor, nu e scump -88$ dar nu gasesti pe nicaieri . Asa ca dupa experientele ok cu dm8000, 7020hd si 7080 , experienta cu 920 a fost una mai putin placuta. Clar ca pentru multi fabricanti afacerea cu receptoare s-a cam incheiat iar cu dream multimedia trecind la android si punind imaginea enigma ca optiunea b sint mari sanse ca intr-un viitor apropiat sau mai putin apropiat sa avem doar receptoare cu softul fabricantului.
@pentru cei care aveti dm900 sau dm920 ,bucurati-va de ele si aveti grija sa fie corect racite.