Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 52

Thread: Dm920 un dezastru de receptor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Default Dm920 un dezastru de receptor

Problemele la DM920 sunt rezolvate cel mai eficient de pubelă. Nu mai interesează pe nimeni un receiver de sute de euro cu performanțe mult sub nivelul unui receiver de 70-100 euro.
    Sau cum se exprima plastic un user despre DM920: „BOTA DE CIOBAN”!
    Poate doar colecționarii de antichități să mai aibă un interes.

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

E mort doctore ! Ce sa mai respire ? A iesit mort de pe linia de fabricatie !!
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Dar ce nu va merge la el?

Mentioned
    48 Post(s)

De mers, nu prea merge nimic la DM920. Cel mai bine merge la pubela din apropiere. Lipsă suport, lipsă drivere, lipsă interes. lipsa T2MI, PLP, lipsă multi-boot decent. Dar de șchiopătat, mai șchioapăta. O escrocherie de receiver

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Adica ce nu face?Eu il am de doi ani si nu m-a dezamagit cu nimic.Il folosesc cu doi operatori de cablu in paralel.Decodeaza,inregistreaza,face pip,stie iptv,imaginea e buna....Astea mai noi stiu sa si gateasca sau care-i treaba?

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Horatyu , in principiu ai dreptate...practic insa metoda cu ''n'' recepetoare NU E FIABILA...
    Pentru simplu motiv ca fiecare receptor folosea cate un HDMI de la tv si asta insemna practic ca la 4 receptoare/operatori , eu sa numai pot conecta nimic la tv decat acele receptoare.....idem doi operatori/doua receptoare/doua HDMI la tv blocate
    Nu ma lua acum cu switch-uri hdmi si alte alea...fiindca deja seamana cu scarpinatul urechii stangi cu mana dreapta
    Asa cu un singur HDMI blocat la tv pot vizualiza orice program doresc din lista celor doi operatori
    A....basca ca fiecare receptor cu telecomanda lui plus cea a tv-ului......asa cu telecomanda tv-ului pot manevra programele/sunetul de pe receptorul DM 920 4K cum doresc/liste favorite.....
    Stai linistit ca am studiat situatia pe toate fetele,,,inainte de a alege acest receptor

Cat despre suport......acesta nu va ''muri'' , fiindca sunt o gramada de variante de receptoare ale acestui brand si ca atare intotdeauna va exista suport
    Ca numai sunt poate peste 5/6 echipe ca inainte ...asta e altceva , dar eu zic ca si cu actualele echipe/imagini este suficient sa iti faci treaba cu el si sa fii multumit

Pana la urma fiecare face ce vrea cu banul lui si isi cumpara ce receptor doreste in functie doleantele/buzunarul propiu

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

@mario08 eu nu am nimic împotriva ta, nu vreau să mă cert cu tine, dar tu nu înțelegi că acest așa zis atu cu doua cam-uri nu stă de loc în picioare.
    Îți spun prietenește ( printr-un exemplu concret ) că de banii ăia cumpărai 3 sau chiar 4 receptoare 4 k ( chiar chinezării cum le numesc unii, dar care își făceau treaba excelent) pe care le puteai conecta la tv prin hdmi( tv-urile cu ecran mare 4k au cate 3sau 4 mufe hdmi ) și atunci aveam 3 sau 4 CAM- uri concomitent la tot atâția operatori tv.
    Tu și ars cu fierul înroșit cred că nu recunoști că a dispărut suportul pentru acest tip de receptor aproape în totalitate și că alte branduri sunt mult peste acest receptor.
    Un receptor dacă are suport devine super funcțional, dacă nu are suport rămâne la stadiul de receptor obișnuit care nu iese in evidență cu nimic.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Si eu sunt foarte multumit de Dream 920HD.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Sincer , in afara de cei doi user ( paparneata si dingo31 ) nu am mai citit/auzit pe acest forum ca altii useri sa fie nemultumiti asa rau ca cei doi
    Chiar daca nu le-a placut acest receptor din varii motive , l-au vandut si tot nu sau agitat pe aici cu atata inversunare ca cei doi
    Asta arata rautatea/caracterul.......celor doi , fiindca in afara de a ''plagia'' acest receptor ...altceva nu stiu
    Ma repet - Intotdeauna la ORICE BRAND/MODEL DE RECEPTOR , INDIFERENT DE PRET VOR EXISTA NEMULTUMITI DIN VARII MOTIVE
    Nu poti MULTUMII TOTI USERI......insa pentru unii nemultumirile lor le GENERALIZEAZA , de parca NU AR FUNCTIONA LA NICI UN ALT DETINATOR AL MODELULUI IN SPETA
    Noroc ca ei sunt doar DOI NEMULTUMITI si din ce sa scris pana acum sunt PESTE 2 USERII CARE SUNT MULTUMITI DE ACEST RECEPTOR......CONCLUZIA O TRAGETI SINGURI DESPRE CEI DOI.......

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

, nu mai bea, nu mai fuma ! Iti fac foarte rau. Iti afecteaza gandirea. Ai raspuns intrebarii mele despre suportul producatorului ? NU ! Si stii de ce ? Pentru ca simplu ! NU ARE ! NU MAI ARE ! Demonstreaza-mi contrariul si scrie-ne despre drivere si kernel. Sau....fa-te de ras in continuare.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    Sincer , in afara de cei doi user ( paparneata si dingo31 ) nu am mai citit/auzit pe acest forum ca altii useri sa fie nemultumiti asa rau ca cei doi
    Sincer.... ca să te citez, nici eu nu am auzit nimic, deși am volumul la maxim! Nu se aude, dar se vede! Un obiect de muzeu, lipsit de suport, de interes, de performațe. END

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai stii cum e..vremurile se mai schimba
    Insa si in prezent sunt destule echipe care asigura suport pentru acest receptor/brand
    Intr-adevar e scump pentru cei care sunt abonati/folosesc doar un singur cam
    Din pacate am recurs la el fiind abonat la doi operatori si in afara de cateva modele de la Panasonic , nu exista tv-uri cu 2 x CI si de aici si......
    Isi face treaba cu brio pana in prezent , pacat ca sharring-ul numai e ce a fost odata.....
    Acum se pune accent foarte mult pe streaming si poate si de acea acest domeniu al receptiei satelitare numai e ce a fost odata

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

tunerul triplu 2xdvbs+1xdvbc era o bataie de cap permanenta,comutarea de pe sat pe cablu in cele mai multe( sa zic 98% din comutari) cazuri era cu lipsa semnal si dupa 20-30 secunde isi aducea aminte si gasea semnal(invers ,de pe cablu pe satelit era ok ; tunerul dual multistream putea multistream doar pe o intrare , nu pe amindoua simultan -dupa discutii cu vinzatorul si semnalat problema catre ebay pentru retur vinzatorul m-a pus in legatura cu un "meserias " care ii facea lui receptoarele si cumva s-a rezolvat dar nu sa ma multumeasca pe deplin -adica mai avea bilbe la schimbarea de pe o intrare pe alta. In final am primit o imagine care functiona ok dar la 2-3luni de functionarea cind credeam ca am scapat de probleme i-a crapat procesorul . M-am uitat pe garantie tocmai ce iesise. Cum investitia in 4k-ul de la dreambox era destul de mare am crezut ca pot sa-l readuc la viata dar nici o sansa sa gasesti procesor, nu e scump -88$ dar nu gasesti pe nicaieri . Asa ca dupa experientele ok cu dm8000, 7020hd si 7080 , experienta cu 920 a fost una mai putin placuta. Clar ca pentru multi fabricanti afacerea cu receptoare s-a cam incheiat iar cu dream multimedia trecind la android si punind imaginea enigma ca optiunea b sint mari sanse ca intr-un viitor apropiat sau mai putin apropiat sa avem doar receptoare cu softul fabricantului.
    @pentru cei care aveti dm900 sau dm920 ,bucurati-va de ele si aveti grija sa fie corect racite.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Quote Originally Posted by claudiu View Post
    tunerul triplu 2xdvbs+1xdvbc era o bataie de cap permanenta,comutarea de pe sat pe cablu in cele mai multe( sa zic 98% din comutari) cazuri era cu lipsa semnal si dupa 20-30 secunde isi aducea aminte si gasea semnal(invers ,de pe cablu pe satelit era ok ...
    Nu am niciodata aceasta problema. In schimb am problema asta cu VU duo 4K, cu tuner extern DVB-T2 (tot VU), dar doar atunci cand nu sta bine cablul in tunerul terestru. Am zis sa schimb mufa cablului, ca sa stea mai fix, dar inca nu am facut-o.

Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Eu ce pot sa zic...am un DM 8000 cu newnigma2 de 16 ani si merge si acum fara probleme ,acum vreo 2 ani am luat un DM920 cu tuner s2 fbc multistrem si triple tuner cu newnigma2 dar nu am avut probleme pina acum,e adevarat ca am schimbat toate cablurile am pus de 130 DB ,cel putin asa scrie.am mai avut si un 500 dar nu mia placut. Ca nu are T2MI, PLP si PLM ma intereseaza mai putin dar macar e stabil .in boot am pus vechiu bariallen si e traznet.E adevarat ca nu am o antena reglata brici ,e o toroidala veche de 18 ani cu 8 Lnb vechi de la 0,8 vest la 39 Est.eu sint mulzumit.eu am montat oscam ,iptv lucruri de baza ce are un gospodar in casa.Nu pot sa spun ca nu este aparatura mai buna la un prez mai mic ca nu am avut si poate am evitat alte aparate....Dar pot sa spun ca daca apare un alt DM xxxxx il voi cumpara.

Page 1 of 2 12 LastLast