Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 17

Thread: SRT 6355 CI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: SRT 6xxxx

Aceleasi configuratii sunt valabile ptr toate versiunile de STRONG6XXXMulta bafta

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: SRT 6355 CI

Revinla acelasi subiect cu mici obiectii,un ultim amanunt,dupa ce a-ti incarcat noul soft,nu uitati cu Patch loader,trebuie sa incarcati tabela de key.Pasii sunt urmatorii:deschideti patch loader,intrati la edit dati open,incarcati fisierul de key,cu upload key table dati open,dar innainte de a face acesti pasi nu uitatireceptorul trebuie sa fie scos din priza,dupa ce ati dat upload key table,tineti apasat butonul Down apasat,si introduceti receptorulin priza.Se v-a face transferul de date,adica incarcarea emulatorului.Dupa terminarea transferului inchideti aplicatia toulbox,adica exit,scoateti cablul de date,si receptorul v-a intra in forma initiala,adica v-a prelua functiile de baza cu noul softer.Legaturile pe pini la cablu null modem(de date)trebuiesc sa fie astfel:2+3,3+2,5+5,,,,,,,,,,Atentie nu decuplati(scoateti)cablul de retea de la receptor in timpul transferului de date,deoarece duce la blocarea receptorului.Incercati sa alegeti o ora de virf,anume ptr a fi siguri ca nu se v-a intrerupe reteaua electricaaceeasi cauza duce la deteriorarea bootului(receptorului)Nu scoateti cablul null modem(de date) in timpul transferului,duce la deteriorarea receptorului(blocarea)Mult success,si multa baftaIn caz deblocare,folositi Jitag........................

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: SRT 6xxx CI

Scuze,,,,,ptr cine nu a reusit sa gaseasca softul pe care l-am indicat este invitatul meu pe mess,ptr a va oferi tot ce este necesar,si cu siguranta veti reusii.Acele trei aplicatii:toulbox,patch,key.Respectele mele...............................

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: SRT 6355 CI

Multumiri adybaran pentru detalii, deocamdata sunt plecat dar in 2 saptamani am sa incerc pe 6355-ul meu. Sa auzim de bine!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up Re: SRT 6355 CI

Strongul e inca in putere!