-
Standard RSP member
SS2 pe Linux
Stie cineva daca este vre un player DVB pt Linux ? Driverele pt SS2 mi le gaseste insa nu am gasit inca o aplicatie , a mai testat cineva pana acum ? (folosesc Ubuntu Linux 8.04)
-
-
Standard RSP member
Re: SS2 pe Linux
Multumesc , intradevar functioneaza si inca ce bine ... acum ramane sa cautam ceva cu care sa decripteze
Last edited by costi4u; 03-05-08 at 18:28.
-
-
Standard RSP member
Am incercat sa-mi fac cont , insa nu primesc mail de confirmare , daca ma poti ajuta sa-mi dai softul ti-as fi recunoscator
-
-
Progdvb e pentru windows, deci nu cred ca ai vre-o sansa sa-l vezi functionand, dar daca reusesti sa "convingi" cumva tvheadend sa functioneze, sigur o sa poti vedea ceva si pe android.
Nu cred insa ca sint drivere in android asa cum au ultimele versiuni de ubuntu, unde doar instalezi sisteul si placa este detectata automat.
-
Standard RSP member
Esti pe Ubuntu probabil Gnome si pt Kaffeine trebuie ceva fisiere KDE,dar ce e mai important e ca SC-ul nu merge pe x64.Daca te pricepi il compilezi pe x64,daca nu treci pe x32.
Last edited by roderttam; 14-01-12 at 21:48.
-
Da sunt pe ubuntu, dar am pus si KDE.
Nu sunt sigur daca reusesc sa il compilez pt 64 scap de eroare.
Mai sapam pe gogoule, poate poate.
-
De ce te chinui si nu pui tvheadend ?? Merge perfect si e foarte simplu de setat.
-
Mersi de idee. Nu stiam de el. In 2 ore ma bag la teste.
-
Ciudat, nu imi apare receiverul la TV adapters. In Kaffeine merge. Mai sap.
-
Mai are cineva sc plugin-ul pentru kaffeine si vre-o descriere cum se instaleaza/foloseste ?
-
Standard RSP member
-
Nu reusesc sa instalez nici pachetul deb, ceva nu bate cu ce am eu pe aici
(
Exista alte solutii pentru ca placa ss2 sa se poata lega de vre-o linie C sau N in ubuntu ?
Am mai gasit si CA.DEB facut de @lego, dar nici o descriere, nimic....
Mai de mult am folosit pachete facute de @lego erau excelente, dar pentru asta nu am gasit nici o descriere comestibila.