Dislikes: 0
Salut.
La energie electrica platesc 25bani/kwh fara taxe. Furnizor: C.E.Z
@mondo.
Ce furnizor ai ? ....Preturile alea sunt exagerate.
Iti spun din sursa sigura, la termo si fotovoltaice pretul kwh este sub 20bani.
Ai incercat pe ANRE?
https://www.anre.ro/ro/info-consumat...ator-de-tarife
Trebuie clarificat ceva, sa spunem cat am primit oferta si de cand intra in vigoare.
Cat platim acum (pe contractul existent) e doar pentru comparatie.
Acum platesc 0,244 lei/kwh plus 0.22 lei/zi abon si am primit 2 notificari pentru 2 locuri de consum
De la inceputul lui feb 2022 0,699 lei/kwh si 0,35 lei/zi abon
De la inceputul lui mart 2022 0,813 lei/kwh si 0,49 lei/zi abon
Valorile sunt fara taxe.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Deci, singura solutie este sa schimb furnizorul de gaze pe care l-am mai schimbat odata anul trecut. Acum, conform site-ului ANRE, cel mai bun pret il au aia de la care am fugit anul trecut!
Ca idee, singura firma romana si "straina" (din cele care vand gaz) cu depozite in romania e cea de la care ai fugit.
Producatori sunt Romgaz, firma cu capital de stat, si Petrom, restu sunt vanzatori.
Politicienii si-au facut firme de "profil" si au incurajat clientzii sa se mute si la gaze si la curent sperand ca ia o cota cat mai mare de piatza.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Ce situatie de c...t. Sa ma duc inapoi la aia si sa ma rog de ei sa ma primeasca inapoi!
Eu m-am "batut"cu toata familia in ultimul an, prevazusem situatia asta in care un srl ia clientzi si nu are ce le vinde.
In Anglia e si mai rau, si acolo s-a incurajat "piata" concurentiala a vanzatorilor .... un kkt scos de unii imbecili.
Daca nu ai producatori ce concurentiala ai tu cu vanzatori cu SRL-uri?
Rugati-l pe Spaniolu sa revina sa ne scrie ce a mai facut cu solarele si elolienele, debanatzi-l !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Corect,dar sa publice si costul total al investitiei.Nu toti ne permitem .
Investiția că investiție, reclama e baza. Ușor mai găsești în ziua de azi pe cineva să te ajute "benevol"?
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Când și-a făcut sistemul , pentru a ieși mai ieftin s-au adunat mai mulți ( parcă 11 persoane) și au târguit cu un chinez să le aducă direct din China materiale și panouri și au ieșit cam la 3000-3500 euro investiția. Probabil daca mergi pe calea normala să achiziționezi din magazin totul este cel puțin triplu
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Muaaahahaaaa! Bai fratilor! Nu mai aveti mintea la voi? Va inebunit saracia? Ce e cu voi? Nimic, dar absolut nimic pe lumea asta nu este gratis. Doar in mintea unora este gratis. Totul se plateste! De multe ori cu virf si indesat!