Aici ai citit?
Craciun Fericit!
Dislikes: 0
Va salut si sarbatori fericite tuturor !
Am un Viper 4k V30 si vad ca nu scaneaza chiar ok frecventele. Mentionez ca este pus pe o antena 1,1 cu HH care eu zic ca este reglata corect. De exemplu pe 39 Hellas nu imi scaneaza decat 12405 V 300007/8, in rest nimic. Ma poate ajuta cineva cu satelitul scanat sau cu satelitii scanati? buchetele le am facute si updatate la zi insa fara satelit scanat imi apar in dreptul canalelor <n/a>.
ss2 offset 1.10m
Aici ai citit?
Craciun Fericit!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Multumesc, citesc acum insa daca imi spui si cum pun respectivele fisiere.....![]()
ss2 offset 1.10m
Le copiezi in /etc/enigma3 (dezarhivate) apoi din e2 cand esti pe lista de canale apesi MENIU si kos ultima optiune e reload list.
Ai ceva probleme cu semnalul sau nu e configurat bine LNB in e2, cum sa nu scaneze un satelit!
Am scris fara ochelari![]()
Am editat postarea, verifica te rog daca este setat corect .
ss2 offset 1.10m
Salut ,daca setarile la longitudine si latitudine sunt "ascunse" de unde sa stim ca ati introdus corect coordonatele ? nu inteleg de ce atata mister pentru niste coordonate ...
Oradea , Dish 0,8/1/1,2-KU___ 1.5m-C Band
sunt exact setari de pe GPS de la locatie
ss2 offset 1.10m
cat este nivelul semnalului pe frecventa 12405V30000 (Hellas 39E) ? de exemplu pe Turksat 42E sau Astra 28.5E nu sunt probleme cu semnalul ?
Oradea , Dish 0,8/1/1,2-KU___ 1.5m-C Band
Sunt probleme si pe turksat si pe 28,5
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
De unde a plecat concluzia mea referitor ca este semnal dar ar putea fi de la receptor.... daca scanez 1 w in manual trebuie sa gasesc intai o frecventa care are semnal si pe urma imi scaneaza tot satelitul altfel la full satelit 1 w nu imi gaseste nimic. Scuze pe 28,5 am semnal
---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:52 ----------
![]()
ss2 offset 1.10m