Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  3
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 11 of 11

Thread: ajutor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Pentru a bloca streaming-ul e necesara o parola buna la stb si sa activati din pluginul OpenWebif
    Enable Authentification for streaming
    Iti cere parola de fiecare data.
    Eu n-o folosesc ca ma enerveaza, fac mult streaming din box... si n-am chef sa bag mereu parola!
    Bine, am si portul inchis, de afara nu intru decat prin vpn
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

am verificat DMZ si nu este, n-am stat sa mai caut problema am banat clasa de ip din router. ce ma nelamurea pe mine era cum de sa conectat pe transcoded daca nu am portul inchis si chiar am verificat pe https://www.canyouseeme.org/ , portul de transmisie e deschis ala poate fi accesat usor cu service id pentru acces programe fara sa mai ceara parola cat despre Enable Authentification for streaming la mine nu functioneaza, nu cere parola chiar si dupa restart box nu stiu de ce, folosesc OpenATV 7.0.20211207 momentan, nu era o problema dar curios e cum de era pe /transcoded in mediabox oricum nu are acces pe fiecare site in parte inclusiv mediabox folosesc o parola diferita generata de genul "VBZntmicv9r2N5"