Dislikes: 1
De unde stii ca nu te ajuta?
Ai ceva boala ?
Printii tai sunt vaccinati?
Ai prieteni vaccinati?
Ce studii ai?
De ce intreb, fiu-meu a terminat facultatea, are o gasca la Bucuresti si una la Craiova (el e vaccinat).
Cei din Bucuresti sunt toti vaccinati, (ei si familiile lor), cei din Craiova sunt toti nevaccinati, "au informatii" ca tatal unuia a patit cutare, ca mama lu cutare a ramas sterila etc etc etc.
Am incercat sa le verific si .... nu se leaga.
Asa am inteles ca comunitatile mici platesc tribut zvonurilor si interpretarilor unor oameni care in niciun caz nu au idee ce spun.
Te duci la vulcanizare si muncitoru care iti schimba roata iti spune ca vaccinu e rau si tu o iei de buna.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Dupa ce naiba sa ma vaccinez daca sicei vaccinati se imbolnavesc , transmit virusul deci chiar nu ajuta la nimic !
Si asta cu certificatul verde chiar este dictatura !
Stii de la RTV sau de pe "fesbuc" asta?
Nu inteleg de ce ai taiat peste ce am scris. asta este realitatea. sau nu crezi?
daca esti vaccinat nu o sa mai faci boala? poti sa mori cu vaccinul facut.
Tu pentru ca "stii" nu mai scrii pe topicul asta pana nu spui de unde stii!
Aici se publica informatii verificate, publice sau din familie, nu de genu "popa prostu" din satu x a spus la slujba ca imi creste scula de 2m daca ma vaccinez!
Israel , Marea Britanie ..... chiar sunt infectari multe.
Si pana la urma fiecare face ce vrea. Dar eu asta am ales sa nu ma vaccinez.
Chiar nu vreau sa depind de vaccinuri. O seara placuta !
"Nu cred ca esti asa fraier" @zildan, eu nu te-am jignit cu nimic dar asta e multumesc frumos .
Sunt convins!
Nici scoala nu te-a ajutat prea mult, asa-i? Si tot rau ti-a facut.
Apropo, scoala a fost obligatorie! Ti-a ingradit libertatea, cu alte cuvinte.
Hai, ca mai fac o analogie cu scoala: nici daca te duci la scoala nu iti garanteaza ca nu te prostesti.
Daca tu spui ca stii, ca ai auzit etc, e clar ca tratezi superficial problema informarii.
Te-am intrebat daca parintii tai sunt vaccinati (eu am cateva cazuri in care copilu "mai destept" nu a lasat parintii sa faca vaccinul si unu din ei a dat coltul), daca ai studii (ma gandeam ca poate esti ceva cercetator infectionist) dar vad ca tu doar "stii", "ai auzit" si "crezi", asta e combinatia perfecta a unuia care disemineaza informatii false.
Prietenia noastra satelitara nu trebuie sa fie umbrita de necunostinta sau reaua vointa in domeniul medical.
Poate ar trebui sa fii mai conciliant, pozitiile radicale nu aduc nimic bun.
Suntem intr-o situatie ce se poate asemana cu un razboi de existenta a natiei, dusmanul e virusul si cei care il ignoara, il sustin sau ii neaga existenta.
(Asta ne-a spus direct un portughez, unii din noi credeau ca "binili invinge" fara sa te bati cu raul!)
Dar ce aveti bre cu omul...este alegerea lui si trebuie respectat !
Poate are alte planuri !