Results 1 to 12 of 12

Thread: Falimentul City Insurance dupa alt faliment al Astra asigurări...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Pai sa fim seriosi, cand vezi ca o asigurare e de 3 ori mai ieftina la o firma, nu iti pui intrebarea daca aia chiar pot plati dauna?
    Cel mai bine ar fi sa isi repare fiecare masina la firma la care e asigurat!
    Atunci s-ar gandi de 3 ori mai mult.
    Eu acum am asigurari cu decontare directa, daca am probleme ma duc direct la cei care mi-au emis polita.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Asigurarea cu decontare directa pare ideala dar in realitate sunt voci care spun ca exista doar pentru ca asa spune legea, practic e doar pe hartie. Majoritatea firmelor de asigurari trimit clientul sa aduca tot felul de dovezi si informatii greu de obtinut, chiar imposibile, cu scopul de a-l descuraja. Doar Generali si Aliantz nu pun asemenea probleme ireale dar si tariful practicat de cele doua firme este mult peste ale celorlalti. Iar daca City a falimentat, aceleasi voci spun ca cumnatul lui Nastase, Dan Odobescu, patronul firmei falimentare, nu ar mai fi cotizat cu cat trebuie iar Adrian nu mai este nici el ce a fost. Vorba aceea: Adriene, nici nu stii, cat de mic incepi sa fii!