Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 17

Thread: MIRC...tara nimanui

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default MIRC...tara nimanui

Acum aproximativ un an am fost nevoit sa intru pe mirc pt. a obtine o linie de gbox pt.SS2.....
    Asa era procedura ,si umilinta indurata compensa faptul ca pe SS2 nu ofereai nimic....doar asteptai pomana...
    Am asteptat atunci 4-5 ore(zilnic) cu ochii pe fereastra de mirc ca sa primesc o linie .....in final am primit linia de la unul pe care il stiam tot de pe forum sateliti.org....a doua linie ...tot de pe sateliti.org.....si tot asa.....

De pe mirc m-am ales cu umilinta ....si atat
    Si certitudinea ca acolo,pe mirc,un dani_x si pritenul adi sunt stapani absoluti
    ....nu spun nimic nimanui si ii indeamna si pe altii sa faca la fel.....
    daca ceva suna rau ....dau ban ca nu-i costa nimic...

Aseara,dupa atata vreme...totul e la fel:
    Aveti o monstra aici :http://www.zshare.net/download/113141231350daf9/
    Daca nu merge link-ul il mai pun, pana o sa priceapa toti ca acolo NU AI CE CAUTA !

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: MIRC...tara nimanui

din cate stiu eu, pe mirc cel care avea serverul de gbox era enrique. de la el puteai primi o linie de gbox pentru simplu fapt sa vizitezi chatul. numai ca enrique nu mai are serverul de foarte mult timp.
    pe chat am primit si eu prima linie de gbox, pe vremea cand aveam ss2. pe urma mi-am facut prieteni acolo si am primit si alte linii. m-au ajutat foarte multi la inceput, printre care si "sus-hulitul" Dany-x. n-am dat la nimeni nici un ban si nici eu n-am cerut niciodata de la cei care i-am ajutat. in schimb am avut si eu de-a face cu persoane care dupa ce si-au vazut sacii in caruta, au inceput s-o faca pe grozavii. drept pentru care am preferat si eu sa nu ma mai implic asa mult si sa-mi pierd timpul cu diferite personaje.
    e dreptul fiecaruia sa ajute pe cine vrea si cand vrea. nimeni n-are nici o obligatie.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu exista susnumitul-dany.......absolut intamplator mi-a spus ca ss2=trabant.......si avea dreptate.....
    Fiind incepator......e....ok

Mentioned
    0 Post(s)

nu inteleg atunci care-i problema. i-ai cerut o linie si nu ti-a dat sau........

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by snow View Post
    nu inteleg atunci care-i problema. i-ai cerut o linie si nu ti-a dat sau........
    Enrigue.....

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by kronk View Post
    Enrigue.....
    vorbeste clar! i-ai cerut lui dany sau lui enrique? nu ti-am spus ca enrique nu mai are serverul de mult?
    fii mai explicit care iti e problema, ca pana acum nu vad rostul topicului asta.

ps: mai are cineva probleme cu linkul pus?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

mai kronk, linkul ala e portita catre troian sau a luat-o razna kasper-ul meu??

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: MIRC...tara nimanui

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    mai kronk, linkul ala e portita catre troian sau a luat-o razna kasper-ul meu??
    salut, linkul e ok

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Quote Originally Posted by kronk
    Acum aproximativ un an am fost nevoit sa intru pe mirc pt. a obtine o linie de gbox pt.SS2.....
    Asa era procedura ,si umilinta indurata compensa faptul ca pe SS2 nu ofereai nimic....doar asteptai pomana...
    Am asteptat atunci 4-5 ore(zilnic) cu ochii pe fereastra de mirc ca sa primesc o linie .....in final am primit linia de la unul pe care il stiam tot de pe forum sateliti.org....a doua linie ...tot de pe sateliti.org.....si tot asa.....
    Imi pare rau ca ai acest sentiment de umilinta,dar oare nu trebuie sa fii putin mai detasat cind comunici cu cei care pe care nu-i cunosti decit dupa nick,chiar daca nimeni nu-ti da importanta acolo?De fapt asta se intimpla atit pentru incepatori cit si pentru mai vechii useri.De cite ori n-am lansat mesaje pe care nimeni nu le lua inseama,insa faptul asta nu m-a afectat deloc,fara sa cred ca cineva vrea cu intentie sa ma tina pe tusa pina imi vine rindul.Viata unui mirc e ca viata unui organism,se naste,creste si moare odata,totul depinde de suportul pe care-l dam fiecare cind intram acolo.Se intimpla ca si pe forum unele mesaje sa n-aiba feedback-ul la care te astepti.Sper ca mircul "sateliti" sa aiba o viata cit mai lunga si mai trebuie sa fim recunoscatori celor care mentin si au grija ca serverele sa mearga ca cei conectati pe ele sa se bucure de ce primesc.Daca n-ai noroc sa ai o linie buna,nu trebuie sa te oftici,e in firea lucrurile ca unele lucruri ce le primim pe gratis sa ne satisfaca asteptarile,altele,nu.E o chestiune de noroc,in cele din urma.Si nu in cele din urma daca ceva nu merge acolo,priveste totul cu umor si vei vedea ca cineva va sari sa te ajute si sa-ti raspunda,mai devreme sau mai tirziu.Probabil ca,la fel ca in viata,daca dai poti spera sa fi rasplatit,daca nu,nu!

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Nu sant nici administrator ,si nici marele pe mirc ,dar sa vina un mucea sa imi spuna sa ii sug si sa ii fac ca nu il ajuti cand bate el din pinteni ,eu spun cai lipsa decei 7 ani de acasa , eu am pupat in dos pe muti ca sa spun asa ,ca sa imi arate ceva ,o setare acolo ,am vorbit f simtit din toate punctele de vederecu baietii ,linia data nu este obligatoriu batuta in cuie ,adica obigat sa il tii ,pe susemnatul cutare si cutare ,il ajuti sa se ridice si el sa isi ia un local ,sa stranga ceva linii ,dar daca ei stau ca niste lipitori ,parca sta la panda ,nu trece 10 minute ca buzzzz,ce facusi ,ai sters linia? Un local costa ceva ,cu abonament ,dar vb la un prieten ,de ce sa imi fac eu cand iau de la tine?
    Nui frumos frate .

Ajut nui vb dar sa faca si ei in asa fel sa citeasca depe forum ,sa incercesi el singur cum si in ce fel ,multi avem servici ,avem o familie ,,intr-o zii nevasta o sa spuna ,mai barbate ,dute frate la ala acasa ,ca de cand vii de la munca nu mai ai timp de familie ,de nimic ,e vb si de intelegere ,nu totul se rezolva cand vrea unul ca danut si kronk,, care este,, care bat din pinteni sa ii fie la picioare.sA Va spun ca sant unii care habar nu au sa schimbe o imagine de aproape un an de zile d-apoi sa seteze un script ,un ip ,sa puna o linie in lista .Sant multe de spus ,las pe baieti sa judece ,daca sant vinovat imi cer scuze,si ma retrag.Multumesc

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

personal am fost ajutat pe canalu de mirc si cu linii si cu sfaturi si pe aceasta cale ii multumesc lui @asiris , @sergiu1 si altora care au raspuns cu sfaturi problemelor ridicate de mine
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !