ma interesa locatia deoarece nu poti compara semnalul pe astra in germania cu cel din romania
ma interesa locatia deoarece nu poti compara semnalul pe astra in germania cu cel din romania
cu treaba asta trebuie sa iti dau dreptate-
Ti am ascultat rugamintea si am venit de pe celalt forum -meskino-aici pt a da ceva detalii despre multifeed.Intii si intii cum spunea cineva mai sus sunt de calitati diferite,nu neaparat clone ci lucrate mai prost.eu am luat vreo 4 pina acum si de la oradea si de la cluj.cele de la oradea sunt intradevar gri ,au un strat de vopsea aspru la mina si o calitate a subansamblelor excelenta.bara pt lnb este marcata cu vreo 5 sateliti pe o parte ,pe cealalta parte fiind o gradatie care te ajuta.e din metal si are 5 suporti pt lnburi.cele de la cluj sunt vopsite prost,se ia imediat vopseaua,gradatiile nu se cunosc pe bara lnburilor. dar ceva mai usoare-totusi nu s convins ca s din aluminiu.Eu le am folosit in special pt fta,initial cu 4 lnburi si apoi cu 6.astra,19 si 28gr,w2 16gr,hotbird 13,sirius,thor,amos.la amos si thor am folosit lnburi alps,thorul in suportul original al antenei iar amosul fara suport -l am legat-lnbul-de thor cu chestii din acelea zimtate de plastic.pt hobird eutelw2 si astra acelasi tip de lnb cu virf conic alps-hotbirdul si astra in suporturile originale w2 liber,fara intre cei 2 sateliti legat cu aceleasi chesti zimtate de plastic.pe astra,aici in vrancea nu mi intra decit in jur de 60 programe,putine,fata-din ce am inteles-de ce se pot receptiona prin ardeal.in rest pe ceilalti sateliti am semnal bun mai ales la modelul de antena asa zis original-gri.![]()
iti multumesc frumos si-ti urez bun venit! sper sa te simti bine aici
poate, daca ai timp intr-o zi, ne pui si cateva poze cu ea
salut , uite aici : http://www.sateliti.org/showthread.php?t=164
Uite asa se face:
si respectiva imagine:
Sper sa fie inteligibil ce am scris...mai era undeva o explicatie de genul asta dar inca una inplus nu strica...![]()
la mine arata asa
am pus una de 85 diametru ptr. Astra si Hotbird ptr. ca nu am fost multumit de semnallul captat
si pe cea eliptica este Sirius- Thor- merge bine si Astra@Hotbird de forma ( vreau sa pun 16°- dar Nu merge - 23,5 Est este reglat si merge
Last edited by Einstein; 19-05-08 at 05:37. Reason: Modificat linkul!