-
De acord cu tine , dar se pare ca sa schimbat in rau si chiar daca va ''plangeti'' pe aici de vremurile copilariei voastre inainte de '89
Acum maturi fiind va aratati rautatea din voi mult mai mult
Oare atat de rau va invrajbit aceasta ''democratie'' sa fiti mai rai decat cand erati copii
Ca si copil as fi inteles aceasta rautate catre semen afisata in mesajele voastre , dar ca adult......totusi se cer niste pretentii si care din pacate la unii dintre voi......
Pana la urma sunt niste vorbe/pareri personale si care NU jignesc pe nimeni ca eu am avut poate o copilarie mai altfel de cat a celor care va plangeti pe aici
Ma repet - Nu a fost nici pentru mine , anii din inainte de '89 ''lapte si miere'' , dar eu prefer ca amintirele anilor '80 sa fie foarte vagi comparativ cu anii '70 si NU oblig pe nimeni sa fie de acord cu mine
Daca la o exprimare libera ca aceasta deja sa ajuns la un vocabular inadecvat pentru unii , atunci nu ma mai mira ce se pretrece in RO in prezent si nu numai
Daca DEMOCRATIE inseamna LIPSA DE RESPECT si DAT LA CAP SEMENULUI cand NU suntem de acord cu el , atunci sincer......prefer sa pierd acest tren plin de semeni rautaciosi/individiosi