Results 1 to 15 of 44

Thread: De la Mihai

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Sincer , nici NU ma asteptam la un vocabular linistit din partea ta si astfel imi demonstrezi inca odata rautatea ce exista in tine fata de semeni
    Vorba aceea - Cand mai multi iti spun ca esti beat , tu continui sa fi BATMAN
    E destul de greu sa combati un semen fara sa il injuri sau sa ii dai la cap , fiindca asa-i romanul si proasta democratie inteleasa de fiecare - Daca nu e cu mine , e impotriva
    Se vede cat de culti sunte-ti unii dintre voi , prin vocabularul vostru exprimat aici si aveti pretentii sa fiti respecta-ti ?
    Pai intai ar trebui sa RESPECTA-TI voi si apoi ve-ti fi RESPECTA-TI ,dar ce pretentii sa am la voi .....
    Cel putin inainte '89 chiar daca erau vremuri grele , respectul intre romani era prezent fata de lipsa lui din prezent
    Se pare ca DEMOCRATIA a dus la lipsa RESPECTULUI semenului , ca de acum........suntem liberi la INJURAT/DAT IN CAP semenului daca NU NE CONVINE CEVA
    Daca asta e DEMOCRATIE........atunci am decazut mai rau decat inainte de '89

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Vremurile sunt intr-o schimbare continua. Nu este vina altora ca tu nu ai prins trenul si ai ramas in gara cu citiva ...(tovarasi).

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    .........
    Se vede cat de culti sunte-ti unii dintre voi , prin vocabularul vostru exprimat aici si aveti pretentii sa fiti respecta-ti ?
    Pai intai ar trebui sa RESPECTA-TI voi si apoi ve-ti fi RESPECTA-TI ,dar ce pretentii sa am la voi .....
    .........................
    Bai, mario08! Uite care-i treaba! Intai imi cer scuze anticipat pentru ca o sa am o exprimare cam abrupta.
    Deci, daca tu conditionezi respectul acordat unui om, in functie de cultura si vocabularul lui, atunci s-a intors lumea cu curul in sus. Tocmai tu, care esti o catastrofa in ceea ce priveste exprimarea si regulile gramaticale?
    Unu si cu unu fac doi! Daca admiti ce am spus mai sus si iti ceri scuze fata de noi, care suntem obligati (sau nu) sa-ti suportam scrisul agramat, eu promit ca de-aici inainte nu ma mai iau de tine pe acest subiect si ca orice comentariu pe care il voi face vreodata la ceea ce scrii tu, va fi strict pe continut si nu pe forma. Adica voi comenta ce spui si nu cum spui.
    Repet, spun asta pentru ca ai avut tupeul sa ne critici vocabularul.