Thanks Thanks:  7
Likes Likes:  9
Dislikes Dislikes:  4
Results 1 to 11 of 11

Thread: Vmade Q2

  1. #1
    Standard RSP member lukas26's Avatar
    Join Date
    24 Mar 2009
    Location
    romania
    Posts
    352
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    48

    Thumbs up Vmade Q2

    Vmade Q2




    • Fully compliant with DVB-T/T2/C standard, compliant with H.264/MPEG-4, 1080P

    • USB for PVR, Timer, TimeShift, EPG, OSD languages

    • USB Wi-Fi Dongle (MT7601&RT5370), USB to LAN dongle (SR9800, AX8872A, AX8872B)

    • YouTube+IPTV+Stalker+Xtream+Weather+Meegogo+RSS Reader+Game Center

    • Update software by USB or Internet Server
    am gasit pe china sub 70 roni

    adresa oficiala
    http://www.v-made.com/ProductsStd_219.html

    cum se observa acelasi produs cu Koqit T2 Plus T2C din cate am citit difera putin cipset tuner diferit in rest identic
    https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post276105

  2. #2
    dishwasher val's Avatar
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,648
    Mentioned
    21 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    Am ridicat azi receptorul: 54,22 lei produsul + transport, 10 lei TVA vama și 8 lei posta.
    Deocamdată FTA.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  3. #3

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,169
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Poate apare soft cu emu pe pagina de download
    Glumesc. N-are suport.E goala pagina.
    Ăștia de la vmade sunt din "viitor"
    © 2019-2022
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  4. #4
    dishwasher val's Avatar
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,648
    Mentioned
    21 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    L-am cumparat pt. un lcd Samsung vechi care nu scaneaza decat canalele analogice, deci nu am mari pretentii de la receptor. In afara de durata mare de livrare (l-am comandat pe 12 ianuarie), alt dezavantaj este ca in meniu nu are limba romana la optiuni pentru audio si subtitrare. Se seteaza manual pentru fiecare canal in parte; partea buna este ca receptorul memoreaza setarea chiar si dupa intreruperea alimentarii cu tensiune electrica.

    Altceva ce nu imi place este faptul ca pe aceeasi placa este si sursa de alimentare:

    ph.jpg
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  5. #5
    Standard RSP member lukas26's Avatar
    Join Date
    24 Mar 2009
    Location
    romania
    Posts
    352
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    ar trebui sa fie softul compatibil cu cel de la Koqit T2 Plus T2C

  6. #6
    dishwasher val's Avatar
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,648
    Mentioned
    21 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    Doar sa risc, Koqit au procedura de recovery la download; astia sunt mai zgarciti.

    ---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:11 ----------

    Chiar a mers, grafica meniului este aceeasi, difera logo la pornire. Acum mai studiem
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  7. #7
    Standard RSP member lukas26's Avatar
    Join Date
    24 Mar 2009
    Location
    romania
    Posts
    352
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    e bun vezi ceva meniuri secrete daca merg de aici
    https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post276651

  8. #8
    dishwasher val's Avatar
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,648
    Mentioned
    21 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    Nu merge nimic de acolo, menu + 888888 doar: factory reset
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  9. #9
    dishwasher val's Avatar
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,648
    Mentioned
    21 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default Koqit T2 Plus T2C / VMade Q2

    Am testat soft Redline T10 pe Vmade Q2; e ok, are si celelelte facilitati de care softurile de la Koqit si Vmade nu beneficiaza. Dezavantaj: telecomanda originala si butoanele frontale nu mai sunt recunoscute! Telecomanda pentru T10 se gaseste la 20 lei, personal am folosit o telecomanda universala programabila GBS Made For You 4:1 in care am incarcat cod pentru urmatoarele tipuri de receptoare Redline: TS10, TS100, TS200, TS2500HD, TS300, TS3000, V2.
    Attached Files Attached Files
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  10. #10
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,221
    Mentioned
    61 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Se poate edita telecomanda in soft inainte de update.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  11. #11
    dishwasher val's Avatar
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,648
    Mentioned
    21 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    Rezolvat, acum se pot folosi telecomanda originala si butoanele frontale ale aparatului. Softul este cel postat de @konstantine aici: https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post277832 (cu modificarile de rigoare).
    Attached Files Attached Files
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •