Thanks Thanks:  19
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Thread: KIII new hardware version

  1. #31
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,276
    Mentioned
    65 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Nu se leaga oscamul lui de DTV, iar oscamul de la mine nu porneste la el, ii lipseste ceva.
    Mai facem teste.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #32
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,276
    Mentioned
    65 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Incercam alta abordare.
    1. resetare la valorile initiale
    2. copiat twrp pe card
    3. pornit cu twrp
    4. backup

    Salvat backup si apoi update cu o imagine care deschide.
    Attached Files Attached Files
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  3. #33
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    400
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    56

    Default

    Salutari!!!
    Cum ati rezolvat problema??? Nu de alta dar sunt curios...

  4. #34
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,276
    Mentioned
    65 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Salut.
    L-am ajutat sa faca backup, ramasese sa luam legatura sa puna o imagine android mai veche.
    Poate are noroc si merge.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #35
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,276
    Mentioned
    65 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    A facut backup si l-am instalat la mine pe K3.
    Urmeaza sa postez concluziile.
    Mut posturile in topic separat.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  6. #36
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    304
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Buna ziua!
    In Android exista posibilitatea editarii listei de sateliti/transponderi? Se poate face prin intermediul unui program dedicat sau prin editarea unui fisier?
    E pur si muove

  7. #37
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,276
    Mentioned
    65 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    A fost la primele versiuni de K1, acum ... e treaba manuala
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •