Am primit "laptopul" de care spuneam la postarea #6.
Nu era nici macar senzorul de amprente sugerat in descriere ci un simplu toc cu o pereche de ochelari de soare de taraba.
Functionara vamala nu m-a taxat, spunea ca "laptopul" e scutit de taxe azi![]()
Dislikes: 0
Eu am nr. EORI de cand "m-am batut" cu DHL!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Am primit "laptopul" de care spuneam la postarea #6.
Nu era nici macar senzorul de amprente sugerat in descriere ci un simplu toc cu o pereche de ochelari de soare de taraba.
Functionara vamala nu m-a taxat, spunea ca "laptopul" e scutit de taxe azi![]()
Am notificat PayPal despre practicile vanzatorului Strongee. Sunt sigur ca nu va raspunde cineva, au multe conturi fictive
Vorba lui @zildan, e ca la alba-neagra
![]()
Am pachete din 25 martie ajunse in Bucuresti si pare ca nu se intampla nimic ,cred ca se asteapta 1 iunie chiar daca sunt trimise de la inceputul lui februrie din China ,stau in depozit in Bucuresti fara a fi livrate.
Spor la munca Posta Romania.![]()
Te înregistrezi la vama regională intr-o aplicatie Java, care nu merge pe orice browser sau Windows, și in 24 ore Primești online certificatul.
Despre EORI sau declarația vamală este vorba? Scuze, nu am înțeles.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
“Erori”
la posta romana cel putin o luna stau coletele inainte sa fie inregistrate si asta acum dupa ce si-au upgradat sistemul informatic ; odata inregistrate in 7-10 zile iti ajung sau te notifica sa mergi la oficiul postal care are birou vamal . Ideea postei romane e sa te descurajeze sa mai comanzi din afara asta in conditiile in care descurcaretii care vind pe olx sau okazii isi scot pachetele "pe prietenie" din biroul de schimb international ,nenorocirea care apare pe tracking ca BSI. Ca se poate si mai rau ? da , piese comandate in china pe 6 decembrie , expediate cu ems au ajuns la bucuresti pe 26decembrie , posta romana le-a inregistrat pe 15februarie si intr-o saptamina le-am ridicat . Scuzele celor de la oficiul postal 5 ca modifica sistemul informatic si au ceva intirzieri in prelucrare.
Clar nu mai merita sa comanzi piese sau bunuri din china sau doar daca ai neaparata nevoie de ceva si nu gasesti pe nicaieri decit in china , altfel nu merita asteptarea si nervii .
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Fingerprint USB Recharge Smoking Electric metal Lighter
https://www.aliexpress.com/item/3295...archweb201603_
a ajuns cam in 70 zile
am si eu un exemplu , sotia a vrut sa isi cumpere o geanta de pe un sait din germania. geanta a costat 100 de euro. surpriza a fost ca timpu de livrare a fost de 3 saptamani, cand a venit, a venit alta geanta , cand a vrut sa o trimita inapoi aia au zis ca trebuie trimisa in china si ca eu tre sa platesc costul de expediere. Am contactat paypal prin care se facuse plata care au vb cu ei si au zis ca sa trimit geanta si imi plateste paypal costu de trimitere in china. Ei au vrut sa ma descurajeze sa o trimit in china desi geanta venise de pe teritoriu EU. dupa ce am trimis-o si paypal mia returnat banii de transport, paypal a descis un caz si a htarat sa imi fie returnati si banii pt geanta. Concluzia e ca paypal luptat pt mine si m-am recuperat banii
[IMG][/IMG]
ca fapt divers cazul a fost deschis pe 10 ianuarie si inchis pe 4 martie, deci dureaza si e nevoie de rabdare.
@franta
Exact acelasi lucru l-am subliniat si eu pe #34 ref plata prin Paypal, banii au fost prompt returnati.
Dar mai sunt unii care spun ca nu vor sa auda de PP, desi nu l-au folosit vreodata, ca nu stiu ce site vrea sa-i tepuiasca cu 2-3 euro la transport, etc...
pe langa faptul ca mi-am recuperat banii au platit si transportul, probabil ei sunt asigurati in cazuri de astea.
de la paypal mia zis o tipa cu care am vb ca sunt unii care fac saituri primesc comenzi si cand magazinu primeste plangeri il inchid si fac altu. ca onlinu suporta orice![]()