Thanks Thanks:  91
Likes Likes:  388
Dislikes Dislikes:  3

View Poll Results: Tu de ce nu te vaccinezi ?

Voters
58. You may not vote on this poll
  • DA

43 74.14%
  • NU ma vaccinez .

11 18.97%
  • Nu m-am hotarat

2 3.45%
  • Imi e frica de ac

2 3.45%
  • Am aflat de la TV ca ma omoara vaccinul

0 0%
  • Sa fie rau ca sa nu fie bine

0 0%
Results 1 to 15 of 303

Thread: Eu sunt vaccinat, Tu de ce nu te vaccinezi?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Cam ăla este procentul în școli!
    Se refera la profesori, învățători, educatori, inspectori, suplinitori
    Portarii, femeile de serviciu, instalatorii, etc sunt de regula angajați ale unor firme contractante, atât la școlile de stat cât și la cele private.
    Cu așa personal în educație viitor de hAUR țara noastră are!

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Nu este adevarat. De unde ai tras concluzia asta? De la RTV? Arata-ne si noua sursa!
    Dupa cum vezi aici, procentul este de 73.18%.

none
    Mentioned
    42 Post(s)

"Am fost deja vaccinat .....
    De astăzi, vaccinarea va avea loc în orașul meu. Nu sunt unul dintre oamenii importanți din punct de vedere sistemic! Deci direct la centrul de vaccinare din centrul orașului. Totul s-a făcut în decurs de 2 ore. Orice se spune este cu adevărat adevărat. Un cip este plantat sub piele în timpul vaccinării. Acum recepționez 50 de programe de televiziune și 20 de programe radio. Când mișc capul în sus sau în jos, dau mai tare și mai încet. Dacă mișc capul spre stânga sau spre dreapta, pot schimba programele. După următoarea vaccinare, este posibilă recepția în calitate HD. Și tocmai am descoperit că, dacă ridic brațul stâng și întind degetul mijlociu, pot vedea DIGI necriptat!"

^^^^
    bafta

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by mirel View Post
    "Am fost deja vaccinat .....
    Sigur ti-a gresit vaccinul! In loc sa-ti faca ”la halba” ti-a facut ”la fiola”!

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Quote Originally Posted by essco View Post
    Nu este adevarat. De unde ai tras concluzia asta? De la RTV? Arata-ne si noua sursa!
    Dupa cum vezi, procentul este de 73.18%.
    Dar tu ai tabelul de la Șoșo?

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Quote Originally Posted by dingo31 View Post
    Dar tu ai tabelul de la Șoșo?
    Cine e Șoșo?
    Am pus sursa tabelului, vezi postul 32.

Golden Member
    Mentioned
    16 Post(s)

Cool

Dihania Ivhainovici Ș__-oaca semnatoarea hAUR.
    Last edited by zildan; 26-01-21 at 16:50. Reason: sa nu ii dam prea multa importanta dihaniei

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Cum ziceam acum cateva zile, latrinele trec de la rezerve in privinta vaccinarii, la panica lipsei vaccinurilor.
    Sa fie rau, ca sa nu fie bine! Doar pzd e cu binele )
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Stimate coleg de forum cine ți-a spus că imunitatea nu face față?
    Nu cred că un doctor a putut spune așa ceva, nici chiar dacă este doctor docent nu poate scoate din puțul gândirii aberația asta, fără să fie contrazis in secunda următoare.
    Cei care au trecut prin boală au rezistat mai ales imunității organismului lor și apoi poate au mai fost ajutați de anumite medicamente care au ajutat imunitatea și așa au reușit să scape de boală , pentru că deocamdată se fac teste pe oameni , nu se știe exact un tratament, se încearcă tot ce crede un medic că ajută, dar clar de tot nu e ceva.
    Fără imunitate am muri cu siguranță. In organism sunt mai multe bariere împotriva virușilor și bacteriilor sau microbilor , care dau alarma imunității că trebuie să acționeze de urgență.
    Aceste bariere sunt: amigdalele și polipii dar și alți ganglioni din organism care se inflamează și dau startul imunității să lucreze--->>>primul semn că lucrează organismul împotriva virusului sau microbilor și bacteriilor este că faci temperatura.
    Eu văd și statistică mondială din 104 milioane de infectați , doar 2 milioane au decedat, dar mai ales spun din experiență personală și nu mă iau după televiziunile care manipulează și bagă spaima în oameni.
    Nu pot gândi altfel pentru că eu am avut boala aceasta și am avut numai nasul înfundat și nu am luat nimic și a trecut , eu " suferind " doar că nu am avut gust și miros vreo 3 - 4 zile.
    Zilnic am fost la părinții mei și am mâncat cu ei la masă și nu s-a îmbolnăvit nimeni , chiar dacă nu am purtat mască.
    E drept că nu strănutam și nici nu tușeam și nici nu îmi curgea nasul .

PS: chiar și modelul suedez arată conform statisticilor că din 580916 mii de cazuri , au decedat 11939 mii, deci cam
    4 ,866 la sută

Eu iau datele oficiale ( aceste statistici) , deși ele sunt puțin umflare cu cei care aveau comorbidități și oricum mureau in perioada următoare, dar chiar și așa nu sunt înfricoșătoare, față de alte molime de pe fața pământului în decursul istoriei.
    Până acum procentul decedaților, pe plan mondial este de 2,17 la sută cu tot cu cei care au avut comorbidități.

https://www.worldometers.info/coronavirus/
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

@horatyu
    Familia ta stie ce aberezi?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Germania a făcut deja demersurile pentru a achiziționa vaccinuri și de la ruși, care au două versiuni de vaccinuri.
    Suntem puțin bătuți în cap să credem că doar dintr-o parte poate veni rezolvarea problemei.
    Sunt vreo două vaccinuri pe la chinezi care se duc prin India, Brazilia și prin Turcia, dar noi vrem doar de la licuriciul american.
    Poate,poate ne calcam pe inimă și luăm de pe la englezii din Oxford AstraZeneca.

Eu personal nu mă vaccinez pentru că cred că IMUNITATEA organismului face față cu brio , adică dacă luăm statistica oficială mondială vedem că din totalul celor infectați , mor mai puțin de 2 la sută și nu este nevoie de vaccinuri pentru a trece prin această boală.
    Total infectați
    104,857,707

Deaths:
    2,275,801, dar aici e puțin greșită statistica pentru că sunt băgați la morți de covid și cei cu comorbidități, care oricum mureau in perioada următoare.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Eu personal nu mă vaccinez pentru că cred că IMUNITATEA organismului face față cu brio , adică dacă luăm statistica oficială mondială vedem că din totalul celor infectați , mor mai puțin de 2 la sută și nu este nevoie de vaccinuri pentru a trece prin această boală.
    .
    Glumesti ? Imunitatea NU face fata ! In plus, NU se formeaza, pacientul imbolnavindu-se a doua oara, a treia....dupa caz. Modelul ''suedez'' de imunizare generala a fost un mare chix. Alegerea este evident personala. Vinovatia este problema apasatoare !! Cum te vei sintii atunci cand vei infecta un prieten, o cunostinta, pe cineva din familie si....acesta va muri ? Cum se va simtii familia ta daca imunitatea ta personala nu va fi asa cum crezi si vei crapa ? Cred ca astea ar trebui sa fie intrebarile la care sa raspundeti voi, cei din tabara ''cealalta'' !
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    ...
    Suntem puțin bătuți în cap să credem că doar dintr-o parte poate veni rezolvarea problemei.
    Sunt vreo două vaccinuri pe la chinezi care se duc prin India, Brazilia și prin Turcia...

Total infectați
    104,857,707

Deaths:
    2,275,801, dar aici e puțin greșită statistica pentru că sunt băgați la morți de covid și cei cu comorbidități, care oricum mureau in perioada următoare.
    Vrednic este. SINOVAC se numeste cel chinezesc si se administreaza de prin iunie in tarile arabe. Spuntnik V e actualul rusesc, ar mai fi si altele.
    Imunitatea de turma e cea mai buna solutie. Asa e de cand lumea si pamantul. Ce incearca astia aici e , un alt fel mod de a domina oamenii considerandu-i pe toti bolnavi.Sanatos nu sunt, dar ma incadrez cu brio in acea zona de risc dar in acelasi timp si a celor cu contraindicatii, asa ca am sa combin directiva europeana cu situatia clinica si am sa refuz. Rau au mai ajuns unii din vanzatori de soft sa vanda vaccin cu licente anuale
    NU sunt impotriva vaccinurilor, tocmai ca am facut pe cel antigripal prin octombrie.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Sau una predicam si ... alta fumam !

---------- Post added at 07:39 ---------- Previous post was at 07:17 ----------

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Quote Originally Posted by MihaiP View Post
    Corect era: "lipsa de credinta"