Poti sa accesezi internetul cu cipul? Postezi de pe cip?
Dislikes: 3
Poti sa accesezi internetul cu cipul? Postezi de pe cip?
DA , ma vaccinez !
ps. eu vreau cu nanobotzi , am alergie la cipuri ...
vaccinat astept rapelul si prima bere cu prietenii
Eu zic ca graficul reflecta statistica unui forum de oameni inteligenti !
din pacate in lumea reala ... lucrurile nu stau deloc asa ! uitati-va la
ce procent dintre profesori vor sa se vaccineze ... vreo 50% ! sau ce
procent din angajatii Postei Romane ... vreo 39% ! la tara , in patria
ignorantei, conteaza cuvantul lui Soso !!! ca-l aud in fiecare seara !
Cu profesorii e o alta discutie. Au fost intrebati toti angajatii din scoli, de la portar la director. Asa ca procentul profesorilor nu prea este ala.
Cam ăla este procentul în școli!
Se refera la profesori, învățători, educatori, inspectori, suplinitori
Portarii, femeile de serviciu, instalatorii, etc sunt de regula angajați ale unor firme contractante, atât la școlile de stat cât și la cele private.
Cu așa personal în educație viitor de hAUR țara noastră are!
Nu este adevarat. De unde ai tras concluzia asta? De la RTV? Arata-ne si noua sursa!
Dupa cum vezi aici, procentul este de 73.18%.
"Am fost deja vaccinat .....
De astăzi, vaccinarea va avea loc în orașul meu. Nu sunt unul dintre oamenii importanți din punct de vedere sistemic! Deci direct la centrul de vaccinare din centrul orașului. Totul s-a făcut în decurs de 2 ore. Orice se spune este cu adevărat adevărat. Un cip este plantat sub piele în timpul vaccinării. Acum recepționez 50 de programe de televiziune și 20 de programe radio. Când mișc capul în sus sau în jos, dau mai tare și mai încet. Dacă mișc capul spre stânga sau spre dreapta, pot schimba programele. După următoarea vaccinare, este posibilă recepția în calitate HD. Și tocmai am descoperit că, dacă ridic brațul stâng și întind degetul mijlociu, pot vedea DIGI necriptat!"
![]()
^^^^
bafta
inca nu am reusit decat sa deschid interfonul cu apropierea umarului, dar mai incerc
m-am vaccinat si eu cu phizer in Germania dar am niste nelamuriri: ciudat e ca aici pt rapel tre sa astept 6 saptamani si in romania numai 3 , Aici toata lumea ii spune vccin Biontech nu Phizer biontech cum se numeste in Romania. O fi vreo varianta speciala care se foloseste in Germania? de ce difera timpul pana la rapel?
---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
ca fapt divers, postez un site unde arata statusul procesului de vaccinare din germania
https://interaktiv.morgenpost.de/cor...nder-weltweit/
exista asa ceva pt romania?
si inca un site cu evolutia pandemiei in germania si europa
https://interaktiv.morgenpost.de/cor...land-weltweit/
si eu mi-am facut rapelul la 6 saptamîni...ideea e ca la 6 saptamîni cica ar avea efect mai sigur si pe termen mai lung..cica zic studiile...doar stii ca nemtii se tin de reguli...
@franta ...si nemtii zic "Biontech" ca e firma germana...doar no o sa le dea satisfactie la americani, nu?![]()
^^^^
bafta
La romanica cel mai sigur (imunitate maxima) e cu Astra Zeneca, cu rapel la 2 luni ai imunitate mult mai buna.
Eu am facut rapel la 4 sapt cu Moderna si cred ca e mai bine decat la 3 sapt.
Important e ca functioneaza toate vaccinurile!
Rasare soarele si pe strada noastra![]()
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
OMS: Vaccinarea în Europa, insuficientă pentru a preveni Valul 4 Nivelul vaccinării în Europa este insuficient în vederea prevenirii unui nou val de infectări, al patrulea, începând din toamnă, avertiza, joi, Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Doar 30% din populaţia Europei a fost vaccinată cu o primă doză de vaccin împotriva COVID-19, iar 17% din populaţie a fost vaccinată cu ambele doze.
Citeste mai mult: adev.ro/quhqz5
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...