Ma vaccinez cu tota convingerea ca lucrurile vor decurge normal !
Dislikes: 3
Ma vaccinez cu tota convingerea ca lucrurile vor decurge normal !
RAPIDIST PUR SINGE
M-am inscris pe site-ul de programare vaccinare
https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/#/planning
Eu sunt inscris din 3 ianuarie.
Azi vad ca ma lasa sa adaug o firma sau sa ma lipesc de o firma cu activitati in domeniu medical.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Ne-am vaccinat 6 persoane ! Reactie adversa comuna: durere in brat, la locul injectarii, cu disconfort la ridicarea bratului cat poti de sus. Reactie particulara: febra in noaptea imediat vaccinarii (37.9) , doar eu. Alta reactie comuna ar fi o discreta durere de cap. Astea toate sunt reactii adverse generale ptr orice fel de vaccin. In concluzie,nu este nimic care sa te ingrijoreze. Acum, a doua zi dupa vaccinare, totul este ok. Doar durerea discreta la locul vaccinarii a mai ramas. In doua trei zile va disparea si asta si abia astept tura a doua de vaccinare....peste trei saptamani.
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Deci e clar ca procentual dorinta de vaccinare a populatiei depaseste tinta autoritatilor.
Sigur in urmatoarea perioada posturile "pretene" antivacinare vor schimba agenda, vor tipa ca nu apuca lumea sa se vaccineze.
Sa fie rau, ca sa nu fie bine !
Asta e agenda marilor patrihotzi, P..D H...ur, si alte gunoaie care se bat cu barosul in piept ca sustin flacara romanismului !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...