View Poll Results: Tu de ce nu te vaccinezi ?

Voters
58. You may not vote on this poll
  • DA

43 74.14%
  • NU ma vaccinez .

11 18.97%
  • Nu m-am hotarat

2 3.45%
  • Imi e frica de ac

2 3.45%
  • Am aflat de la TV ca ma omoara vaccinul

0 0%
  • Sa fie rau ca sa nu fie bine

0 0%
Results 1 to 15 of 303

Thread: Eu sunt vaccinat, Tu de ce nu te vaccinezi?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member BRADU's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

La tv exemplu antena3 Gidea zicea :eu nu sint doctor faceti cum vreti ,politicieni care cred ca pierd voturi (PSD) zic :nu e obligatoriu green pass, oameni care conduc o tara doar pt ei si familile lor(DIGI TV)....Cum vreti sa se vaccineze lumea?smecheria e pe primul loc la romani....dupa 32 de ani de la revolutie aud 1440 euro metru patrat la case noi , pe ce baza ,la constanta arde un bloc si o parcare fara autorizatie de incendiu ,plina cu masini , in dosarul Colectiv judecatorul schimba incadrarea pt a falicita pedepse mai mici......ROMANIA E BOLNAVA RAU CANCER IN ULTIMUL STADIU....in alte parti la tv sau politicieni sint la UNISON ....VACCINARE .si in alte parti nivelul mediu de scolarizare e de 8 clase vezi italia dar aici procentul de vaccinare e mult mai mare.trebuie sa cer scuze daca am jicnit pe careva. A era sa uit cum e posibil ca TELEORMAN ca judet e pe ultimul loc la orice .......

---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

eu am avut COVID o forma usoara dar dupa ce am iesit am avut mari pb vreo 2 luni nu puteam sa fac nici 100 m pe jos ,nu putem sa urc nici in camion dar incet incet mi-am revenit dupa 6 luni, aici legea zice ca daca ai avut covid tre sa faci vaccin dupa 6 luni , am facut si am green pass ,acum tre sa fac al doilea vaccin pt omicron + ....si il voi face .Cine cistiga daca romani nu fac Vaccinul ? Nu e de Joaca . Eu lucrez in o firma de 42 soferi din care 3 MOLDOVENI din MOLDOVA de dincolo nu au facut vaccin . cer scuze daca sint prea ......

Standard RSP member
    Mentioned
    9 Post(s)

Quote Originally Posted by BRADU View Post
    ... A era sa uit cum e posibil ca TELEORMAN ca judet e pe ultimul loc la orice .....
    Pai, la vara, trage o tura cu masina prin judet, prin satele si comunele lui, si o sa iti dai seama...