Eu cred ca ai plecat pe o idee greșită, în sensul ca dinamica/plăcerea bass-ului este data de boxa în sine și nu de tensiunea de alimentare
Cauta pe net și vezi formule de a construi un subwoofer în funcție de diametrul/puterea difuzorului de joase
În plus cu cât diametrul difuzorului de joase e mai mare cu atât ai o dinamica mai buna
Îți scriu din proprie experienta , fiindcă mi-am făcut cutiile de lemn de la un kit de difuzoare "Meloman" prin anii '80 și am avut un prieten care mi-a calculat dimensiunile cutiilor de lemn/pfl de 18 și acum le am , dar din păcate zac prin boxa de la subsol
Difuzorul de joase are 30cm în diametru și cu un amplificator de la mini-turn ( 2x 20w ) făcut la fosta electronica din pipera , rupea......intr-o camera de 20m pătrați, nici nu puteam da la maxim volumul
Boxele de abia le ridic , fiind de compresie ( nu bass-reflex ) , erau așezate în stanga/dreapta ferestrei și eu stand în pat în cealaltă extrema a camerei , simțeam cum se misca patul din cauza dinamicii de la joase
Cea ce intr-un autoturism e greu de realizat , în plus ai grija ca s-ar putea ca frecventa de rezonanta a difuzorului de joase, în timp sa iti deterioreze piesele nituite
Am auzit la mulți cum zdrangane caroseria când dau volumul mai tare și pun accent pe bass