Mersi pentru sugestie dar am evitat varianta asta. Am pus in masina la un moment dat un subwoofer rotund ( de masina ) cu un amplificator separat si pur si simplu nu mi-a placut sunetul. Bubuia prea tare si acoperea toata muzica. Am mai reglat apoi si tot nu mi-a lasat impresie buna. Problema e ca nu stiu ce obtin daca iau un amplificator ca ala pentru ca nu stiu cat are importanta amplificatorul si cat are constructia subwoferului. E posibil ca in cazul Logitech Z2300 incinta sa faca sunetul placut.

Avantajul la Z2300 era ca avea totul integrat, inclusiv amplificarea. Ramanea sunetul pe care-l stiam, ramaneau controalele de volum si preamplificatorul in apropiere . Ba chiar puteam sa-l opresc daca puneam consola aproape de pozitia soferului, totul fara cine stie ce modificari. Cu o priza de monitorizare consum am testat intr-o camera si observ ca in gol consuma vreo 15-20w iar mie imi place sunetul cand consuma 30-35w. N-as zice ca e foarte puternic deci un subwoofer de 20-30w mi-ar fi suficient daca as gasi locul potrivit.