0

Dislikes:
0
-
Re: Multumiri
bine ai venit
multumim ca exista acest forum si altele care ne hranesc foamea de receptii tv prin satelit
-
Standard RSP member
Bine ai revenit@ecokey,bine ca a avut cine sa te ajute ,ca la randul tau ai ajutat multi useri care a avut nevoie de ajutor.
-
Membru de onoare
Multumesc Admin ca ai pus pe picioare din nou Upload-ul.Prietenul nostru,dupa "lupte" grele cu vechiul host,a reusit sa ne rezolve cu un altul si dupa ceva nopti pierdute avem din nou upload in functiune.Bafta la uploadat.
-
Standard RSP member
Un topic necesar.Nu stiam de el.
Daca tot l-am gasit,e cazul sa multumesc si eu catorva useri de aici.
Inceputul.
Multumesc lui Einstein(de la el am placa SS2,inca nu am un receptor,urmeaza).
Multumesc lui Vladcarama(mi-a dat primele sfaturi).
Multumesc lui Yky(si-a pierdut mult timp cu mine).
Multumiri si celorlalti useri care mi-au raspuns la intrebari,chiar aveam nevoie de raspunsurile lor.
-
Standard RSP member
-
multumesc ripper si romica
-
-
Standard RSP member
sal
as dori sa aduc multumiri tuturor userilor de pe acest forum pt ca ajutandu-ne unul pe altul vom prospera mai departe,eu sunt doar un incepator si inca nu postez nimic pe acest forum{momentan}dar am citit multe lucruri noi si interesante de care nu auzisem pana acuma.
-
Spune-mi si mie, te rog.....cum ai prosperat tu de pe urma acestui forum. Ca sa prosper si eu. Stiu ca pentru un hobby trebuie sa bagi bani ....si nu sa faci bani. Invata-ne si pe noi cum sa prosperam.
Userii de pe forum iti vor multumi